Ένα σχόλιο για τον Τσιγκρίνσκι…

0

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Τεράστιος ποδοσφαιριστής, άψογος χαρακτήρας, υπόδειγμα ήθους που κοσμεί την ομάδα μας με την παρουσία του

Ένας απο τους ελάχιστους, εγκεφαλικούς αμυντικούς παγκοσμίως, που γνωρίζουν μπάλα και δεν ειναι τσουρουκάς οπως η πλειοψηφία. Αμυντικός με μυαλό 8αριού, που σπάνια συναντάς.

Ένα διαμάντι γεμάτο ατυχίες που δίνει μεγαλύτερη αξία στην φανέλα που φοράει και που έχουμε την χαρά να τον θαυμάζουμε με την φανέλα της ΑΕΚ. Και έχουμε αυτήν την χαρά να τον έχουμε στα μέρη μας διότι η καριέρα του συνοδεύτηκε με αρκετούς τραυματισμούς που τον συναντούσαν στο αποκορύφωμα του φορμαρίσματός του, με αποτέλεσμα να του κόβει απότομα τον ρυθμό. Το πιθανότερο είναι οτι ενας υγιής Τσίγκρι, θα έβλεπε την χώρα μας μόνο ως προορισμό διακοπών αφού η καριέρα του θα είχε άλλη πορεία συνυφασμένη με ομάδες επιπέδου Μπαρτσελόνας, που δεν θα συμπλήρωνε απλά το ρόστερ αλλα θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δυστυχώς αυτός ο παίχτης είχε και την ατυχία να συνατήσει αυτες τις ΑΕΚ και οχι μια ΑΕΚ με ρόστερ που να της αρμόζει και έμοιαζε μερικές φορές τόσο μόνος πίσω να προσπαθεί να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα και να περισώσει την αμυντική αξιοπρέπεια χωρίς σοβαρό συμπαραστάτη τις περισσότερες φορές.

Το τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς με την περίπτωση του ακομα δεν είναι σίγουρο. Βέβαια ειναι ενα βαρύ ταλαιπωρημένο κορμί χωρίς ταχύτητα, 33χρ αλλα η ποιότητα,η εμπειρία του και η ψυχραιμία του ειναι χαρακτηριστικά που πάνε να ισορροπήσουν τα πράγματα.

Για μένα το 1+1 με μελλοντική συνεργασία της ομάδας μαζί του θα ήταν ενα ιδανικό και δίκαιο σενάριο. Ακόμα και να ακροβατεί ανάμεσα σε πάγκο και βασικό σχήμα θα ήταν πολυτέλεια…

Πάνος Ακάκιος


Comments are closed.