Επιτέλους έβγαλε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

0

Επιτέλους ρε γαμώτο, επιτέλους. Είδαμε παίχτες στην ΑΕΚ που βγάζουν κάθετες πάσες, που σουτάρουν, που ντριμπλάρουν, που κινούνται στο χώρο και που, κυρίως, μπαίνουν ξέροντας τι πρέπει να κάνουν.

Η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά έχει ανέβει ποιοτικά.

Ο Τσούμπερ με δυο προπονήσεις είχε γύρω στις 4 τελικές, ένα γκολ, μια κάθετη πάσα που βγαίνει πέναλτι στον Αραούχο, και άλλη μία που τον βγάζει πάρε βάλε.

Ο Άμραμπατ έδωσε την εμπειρία, τα ανεβάσματα, την απρόβλεπτη κίνηση, την ποιότητα. Ακόμα και η εκτέλεση του πέναλτι ήταν απολαυστική.

Όμως εκτός των δύο νέων αυτών παικτών που τράβηξαν τα βλέματα, η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή από τη μέση και μπροστά. Και ο Μάνταλος συνδυάστηκε με τον Τσούμπερ, και ο Λιβάι Γκαρσία έβγαλε δύναμη και ο Γέβτιτς έδειξε πολλά υποσχόμενος και εξαιρετική επιλογή μπροστά.

Για να τα λέμε όλα όμως, η ΑΕΚ προβλημάτισε στα δύο ακραία της μπακ. Εκεί έδειξε να πονά. Ο Χατζισαφί προβλημάτισε, ενώ ο Μισελέν έδειξε αρκετά ψαρωμένος. Την παρτίδα την έσωσαν πίσω ο Βράνιες με τον Τζαβέλα. Ο Μιλόγεβιτς εκεί πρέπει να κάνει χοντρη δουλειά.

Πάντως η ομάδα φαίνεται ότι έχει πολλή ποιότητα μπροστά.

Πρώτο δείγμα θετικό!

 

 

Νικόλας Κολυτάς


Comments are closed.