EDITORIALS
Φαν΄T ΣΙΠ …ΤΣΙΠΑ δεν έχετε!

Εσύ Ολλανδέ «γαλατά» και οι «παπαρούνες» σου, Φύσσας- Κωνστανινίδης, που αφήσατε εκτός 11άδας, στη Ρώμη, ολόκληρο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΛΟ! Δεν είχε βασική θέση και μάλιστα αρχηγική , σ΄αυτό το εκτρωματικό «μπουλούκι» , που οι Ιταλοί το αντιμετώπισαν «χαβαλετζίδικα» και στο ρελαντί, ο μπαλαδόρος της ΑΕΚ;
Ο ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ «κάνει σκόνι» τους αδιόρθωτους, μανατζεροκρατούμενους, «νεκροθάφτες» της Εθνικής, που φόρεσε ευρωπαϊκό στέμμα, το 2004 μέσα στην Πορτογαλία, με «τους 7 υπέροχους Ενωσίτες» (- Δέλλα, Καψή, Τσιάρτα, Κατσουράνη, Ζαγοράκη, Νικολαίδη, Λάκη»! Της Εθνικής 2014, που με «μπος» τον ΑΕΚοφερμένο στην Ελλάδα, Φερντάντο Σάντος, έφτασε ως την πηγή ,αλλά εξ αιτίας μιας άστοχης εκτέλεσης πέναλτι από τον Γκέκα, με την Κόστα Ρίκα, δεν ήπιε νερό-νέκταρ ιστορικής πρόκρισης στην 8άδα του Μουντιάλ Βραζιλίας!
@@@ ΕΜΕΙΣ ούτε χαριζόμαστε σε κανένα, ούτε συμβιβαζόμαστε , ούτε μασκαρεύουμε το μαύρο σε άπρο. Αμετακίνητοι, φανατικοί, πιστοί της αλήθειας, λάτρεις των αυθεντικών γεγονότων. Μια ζωή έτσι. Και δεν μετανιώνουμε ούτε για ένα πεντάλεπτο της ώρας, ότι κάτω από το μαξιλάρι μας ή μέσα στο στρώμα του κρεβατιού δεν κρύβουμε ούτε ένα κόκκινο υποευρώ , γιατί δεν έχουμε- κι ας υπήρξαμε ιδιωτικοί υπάλληλοι επί έξι, περίπου, δεκαετίες (=με είδωλο μας , απόλυτο εκφραστή μας, τον Προμηθέα δεσμώτη…)!
@@@ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΑΜΕ τις Αρχές, τα πιστεύω , τις γνώσεις μας, αν αυτό το κείμενο δεν αποφασίζαμε να το γράψουμε και να το στείλουμε στο Νικο-Αγγελιδικό «ΑΕΚ Live» , για να μεταφέραμε την οργή και την αηδεία μας, με το που ακούσαμε, πριν από την έναρξη του Ιταλία- Ελλάδα 2-0, ότι η αδίστακτη συμμορία , που έχει αρπάξει στα νύχια της , το ελληνικό ποδόσφαιρο, άφησε εκτός αρχικής 11άδας τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΛΟ!

@@@ ΠΡΟΘΥΜΟΙ για να μετουσιώσουν αυτή «την Εθνική νέα πισώπλατη χατζαρομαχαιριά , κατά της ΑΕΚ», ήταν οι διορισμένοι μαθουσαλόμισθοι του συστημικού «κρατιδίου», που κατοικοεδρεύει στο Πάρκο Γουδή. ΄Ηταν ο Ολλανδός «γαλατάς», φαν΄Τ ΣΙΠ, ο χωρίς…ΤΣΙΠΑ, τόσο αυτός, όσο και οι ελληνικές, από «τις παπαρούνες του» Τάκης Φύσσας, Κώστας Κωνταντινίδης , αμφότεροι με «τρίφυλλο» αγωνιστικό παρελθόν και με (βασικά) Σαββιδοκαθεστωτικό παρόν (= πασαλειμμένο, ανάλογα με τις περιστάσεις, με μπόλικο και πηχτό… «κοκκινάδι»)!

@@@ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ «οργάνωση» καρατόμησε εν ψυχρώ, από 11δάτο , ασφαλώς και από το αρχηγικό περιβραχιόνιο (=απόντων των Παπασταθόπουλου, Τοροσίδη) , τον μεγάλο μπαλαδόρο και βασικό στέλεχος- ακόμη κι όταν παίζει ο Φορτούνης- κορυφαίο ΄Ελληνα «Ενωσίτη» άσο. Θεωρούταν ό,τι πιο βέβαια, πως οι πολυμελείς Ολλανδοί «νουνουθρεμμένοι» , θα ξεκινούσαν την 11άδα με τον παίκτη, που οι ίδιοι τον ανέφεραν στην πρώτη γραμμή των δικαιολογιών τους, ότι η απουσία του (λόγω τραυματισμού) ήταν από τις κύριες αιτίες, που η ομάδα ξευτιλίστηκε, στο οακά, με την ισοπαλία ακόμη και από το ουραγο-Λιχτενστάϊν. Μιλούσαν τότε για «την χαώδη» έλλειψη «των Φορτούνη, Μάνταλου, Μπακάκη». Και το Σάββατο αυτό, που είχαν στην απόλυτη διάθεση τους τον «20 της ΑΕΚ», τον περιθωριοποίησαν στον πάγκο, για «να τον θυμηθούν» (= να τον ταπεινώσουν ολοκληρωτικά) …μόλις στο 78΄, μετά το 2-0, αντί για τον προς μεγίστη απορία κι έκπληξη, «επιστρατευθέντα» από την Αλάνιασπορ της εχθρικότατης (= εξ αιτίας του «νεοΧίτλερ» Ερντογάν).΄Οχι , εννοείται, πως έχουμε το παραμικρό με τον πρώην «κιτρινόμαυρο» και πρωταθληματικό 2017-18 στέλεχο μας, Τάσο Μπακασέτα, αλλά … «αιδώς Αργείοι-αχρείοι», ότι ολόκληρος Μάνταλος έπρεπε να έβλεπε, για 78΄, από τον πάγκο, να βασανίζονται στο τερέν του «Ολύμπικο» κάποια ατζεντομπουμπούκια, όπως ένας, που «δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του», από την χώρα του «χωρίς τσίπα φαν΄Τ Σιπ» , με το όνομα «Παντελής Χατζηδιάκος» .΄Η να γίνεται κατάχρηση, λόγω της κυρίαρχης Ιβανοχούντας, από στιβαζόμενες εκτός κι εντός της φωλιάς, … «πτερυγονυχτερίδες» (!) της Τούμπας. Π.χ. να παίζει ο Πασχαλάκης, που θεωρείται ντεφορμέ κι ακατάλληλος, για τερματοφύλακας στον μπαόκ, γι΄αυτό η αντικατάσταση του από τον Ζίφκοβιτς – που χάραξε τις φλέβες του κατά το Ξάνθη- μπαόκ 0-3, επί Λουτσέσκου κι έτσι με «ασπρόμαυρο» πλέον αίμα μπορεί και χρησιμοποιείται. ΄Η να παραμένει ακλόνητο «9», ο άσφαιρος, αναποτελεσματικός, αργοκίνητος, μονότονος, προβλέψιμος και με οικτρά χαμένη ευκαιρία, όπως εκείνη του 59΄(από «πάρε-βάλε» του ξανά φιλότιμου Πορτογαλοφερμένου Ζέκα). Δηλαδή ένας Κουλούρης, κατάλληλος μόνο για το … «Ευθυμείτε»- όνομα και πράμα. Πεταγμένος από το Γκιοργκιο-τουϊττεροτροφείο και ο «Γερμανός» Σταφυλίδης, αλλά μέσα στη Ρώμη όχι μόνο 11δάτος (=απόντος του Τσιμίκα, πραγματικά ή μαϊμουδίσια «τραυματισμένου», ενόψει του οσφπ- Μπάγερν), επιπρόσθετα … «και αρχηγός» (= για να συνεννοείται και μακρόθεν με τον Γερμανοαναθρεμμένο Κ.Κωνσταντινίδη).

@@@ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, από το Γουδοσυνδικάτο , απαράδεκτα Παρκο«παιχνίδια», μέσω μιας ελλιπέστατης, υποβαθμισμένης, ατζεντοπειραματιζόμενης, μανατζεροσυρόμενης , μπαγασοαγόμενης και φερόμενης «δηθενικής» Α΄Εθνικής Ελλάδος. Φυσικά και δεν έχουμε την κυριότερη ένσταση μας, για την Φυσσα-Κωνσταντινιδικής «συντεχνείας» για εξυπηρέτηση των Νταμπιζικών και Μπραουνικών συμφερόντων Κορωπίου και Τούμπας. Την έχουμε (την κεντρική ένστασή μας) για την «εξασθένηση», ως κι «εξόντωση» των έμψυχων περουσιακών στοιχείων της ΑΕΚ , όπως ήταν, προκειμένου για το «Ολύμπικο», η βάναυσα άνιση μεταχείριση του Μάνταλου . Επίσης, η «εξαφάνιση» του φορμαρισμένου Γαλανόπουλου, που κάλλιστα θα μπορούσε να μη υπέκυπτε στο εντελώς ανόητο «χαντμπολικό» πέναλτι- Μπουχαλάκη, από το οποίο η γηπεδούχος «άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου», για τη νίκη και μαζί την εξασφάλιση κατά 100% της πρόκρισης της στους Τελικούς του Ευρωπαϊκού 2020. «Στημένη» δε , ως δόλια, η αλλαγή του 75΄, όπου αντί για τον Μπουχαλάκη , χρησιμοποιήθηκε ένας ακόμη Τουμπίτης ο …ακραίος οπισθοφύλακας Γιαννούλης , αντί για τον Γαλανόπουλο ή τον Σιώπη. ΄Ομως, η Ολλανδο-Ελληνική «Κόζα Νόστρα» του «πάγκου» τιμωρήθηκε από «την θεά μπάλα», γιατί το 2ο γκολ (στο 78΄) προήλθε, κατά 80%, από άστοχη παρεμβολή του Γιαννούλη , με τον Πασχαλάκη να χρεώνεται μόνο το υπόλοιπο 20%, γιατί αλλοιώθηκε η πορεία της μπάλας , λόγω της πρόσκρουσης της στο σώμα του ομόχρωμου-«ασπρόμαυρου» συμπαίκτη του , και πήγε, καταλήγοντας, στην δεξιά γωνία της εστίας του (=άστοχα η Τι-Βι περιγραφή χρέωσε αποκλειστικά στον βαψιμάλλη το γκολ). Στο κέντρο της άμυνας βρέθηκε ο Γιαννούλης (78΄), εκεί και ο Μπουχαλάκης (63΄) στο πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζορζίνιο. «Πού έβοσκαν τα στόπερ …Χατζηδιάκος (!) και …Σιόβας της ουραγού Λαγανές;»! Θαρρείς κι έπιασε η κατάρα (;) των ταπεινωτικά «εκπαραθυροθέντων» Παπασταθόπουλου- Μανωλά (…ο στυγνός χρυσοθήρας κι ασεβέστατος δεύτερος ειρωνεύτηκε κι από πάνω, ότι την ίδια ώρα έκανε τουριστική επίσκεψη στη Βενετία)!

@@@ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ανέκδοτο να παίζουν στην «δηθενική Α΄Εθνική» , οι Πασχαλάκης (= όσο διάστημα είναι χωρίς βασική παρουσία στον μπαόκ και μη προσκαλεσμένος στην αποστολή, πριν να βγει νοκ άουτ ο τραυματισμένο Μπάρκας), Χατζηδιάκος, Σιόβας, Σταφυλίδης , Κουλούρης κ.λ.π. Ασφαλώς , σέντερ μπακ έπρεπε να είχε προτιμηθεί ο ταχύς Λαμπρόπουλος, που διακρίνεται ιδιαίτερα στη Λα Κορούνια. Επίσης, αντί του ακατάλληλου για μπαόκ, άρα εκατό φορές περισσότερο για την Εθνική , Κουλούρη έπρεπε να αγωνιζόταν ο καλύτερος τωρινός ΄Ελληνας επιθετικός του οσφπ, ο άξιος αντι-Λάζαρος, Μασσούρας. Μια υποψία, ότι ….ο κυρ-Σάββας, που δήλωσε πριν από λίγες ημέρες, ότι … «Ο Μαρινάκης πρέπει να αναλάβει …την Εθνική!», υπονοούσε τούτο: « Για να παίζει ενδεκαδάτος, το πολύ ένας, π.χ. ο Μπουχαλάκης κι αυτός όχι σε όλο το 90λεπτο + , για να μη καταπονούνται , ούτε να κινδυνεύουν με τραυματισμούς, τα στελέχη μας, ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρωταθληματικά ντέρμπι- κυρίως με την μισαλέα ΑΕΚ, στο Φάληρο»! ΄Ετσι η εξήγηση, γιατί αγνοήθηκε, στη Ρώμη, ο πολύ φορμαρισμένος και πιο αποτελεσματικός τωρινός ΄Ελληνας επιθετικός, ο Μασσούρας. Καμία αντίρρηση, ότι χρησιμοποιήθηκε ο Λημνιός , όπως το δικαιούταν απόλυτα μετά το φανταστικό α΄ημίχρονο του εναντίον της ΑΕΚ , αλλά έπρεπε συνύπαρξη Μασσούρα- Λημνιού (=δεδομένου, ότι η μπαοκοελεγχόμενη «Κόζα» , βρήκε μία καταγέλαστη «αιτία», πως άργησε σε ραντεβού των παικτών, για «να απαλλαχτεί» από τον Φετφατζίδη, «φονέα» του παό στο Χαριλάου και πρωταγωνιστή στο 2-2 με την Σιδηροφρουρούμενη Σαββιδομάδα).
@@@ «ΒΡΩΜΙΚΗ» και η σκέψη, για το «ξεθάψιμμο» του Μπακασέτα , για να περιορίσουν «το φτύσιμο» τους οι «Ενωσίτες», αηδειασμένοι από «το εν ψυχρώ φάγωμα» του Μάνταλου. Το σχέδιο τους: «Φίλοι της ΑΕΚ, ότι δεν είμαστε εχθρικοί προς την ομάδα σας, η απόδειξη με την χρησιμοποίηση ενός δικού σας, έστω «Τουρκοφυγάδα» , του Μπακασέτα»!. ΄Οπως ανάλογη, σε σιχαμό, και η σκέψη τους, για τον παραγκωνισμό του βασικού τερματοφύλακα της Μπενφίκα , με την παμπονηριά: «Ας φωνάζουν όσο θέλουν, οι «αετοί» της Λισσαβώνας, για το άγριο ρίξιμο του Βλαχοδήμου, προκειμένου να έχουμε ετοιμοπόλεμο τον «ειδικών αποστολών» του παόκ, Πασχαλάκη. Ποιός τους ακούει, όσο και να ωρύονται, από την Πορτογαλία;»!

@@@ ΜΕΤΑ από όλα τα πιο πάνω … «πώς έγινε και δεν παραπέταξαν και τον Μπακάκη;»! Οι διαβολικοί Φύσσας- Κωνσταντινίδης είχαν και για … «οδηγό Τόνι Φίνου» τα άθλια πεπραγμένα των Αναστασιάδη- Γιαννακόπουλου- Μπασινά, που εκτέλεσαν συγκεκριμένες εντολές για πλήρη απαξίωση της ΑΕΚ. . Απόλυτα πειθαρχικοί, μπροστά στην χοντρή ΄κονόμα τους, δεν έβαζαν ούτε ένα «Ενωσίτη» , έστω κι αν έτσι ο κόσμος δεν μπορούσε να έρριχνε ευθύνες και στην ΑΕΚ, για τις αγωνιστικές γελιοποιήσεις της βάναυσα και τότε κακοποιημένης Εθνικής. Οι τούτοι εδώ , λοιπόν, έρριξαν στον λάκκο των ιταλικών φιδιών τον ψυχολογικά «μη συνελθόντα ακόμη εντελώς» από τα παθήματα του με τον αστραποπόδαρο Λημνιό , τον Μπακάκη, αφενός για να εκτεθεί ο παίκτης , αφετέρου, για να μη δοθεί στην ΑΕΚ η ευκαιρία «να μείνει στεγνή , από την τρικυμία στο Ολύμπικο»! ΄Εμ, έλα, που ο «2» έπαιξε στο δεξί άκρο, στην κανονική θέση του , κι όχι μόνο ήταν σχεδόν απροσπέλαστος σε όλο το ματς (= φαιδροκαραγκιοζιλίκι αυτό, που γράφτηκε, ότι το ένα γκολ ξεκίνησε από την πλευρά του Μπακάκη- πώς δεν του χρέωσαν όλα τα τετραγωνικά μέτρο του αγωνιστικού τερέν…). Αλλά επί πλέον (κι αυτό ήταν, που προσωπικά μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί «φωνάζουμε» όλο τον καιρό πάνω σε αυτό το θέμα), ο Μιχάλης «κυττούσε μπροστά». Εννοούμε, ότι δεν γύριζε τη μπάλα είτε προς τα πίσω (=στον τερματοφύλακα), είτε την έδινε οριζόντια προς τα αριστερά του (= κυρίως στον Μανωλά, όσο αγωνιζόταν αυτός, ενώ χθες ήταν ο άπειρος , αδύναμος, απρόσωπος , Χατζηδιάκος). Ο δεξιός οπισθοφύλακας διακρίθηκε ιδιαίτερα , γιατί παράλληλα με τα θετικά στοιχεία, κατά τα ανασταλτικά καθήκοντα του, μεταβίβαζε σχεδόν μόνιμα προς τους Ζέκα και Λημνιό. Μπράβο του. Αυτή να είναι και η τακτική του στην ΑΕΚ, αφού –επί τέλους- ο Κωστένογλου εγκαταλείψει το αρνητικότατο και απόλυτα επικίνδυνο «3-5-2», με το «οπωσδήποτε 4 στην οπισθοφυλακή». Ο προπονητής οφείλει ένα πολύ μεγάλο «συγνώμη» από τον Μιχάλη, για το μαρτύριο, στο οποίο τον υπέβαλε, με την μεγαλοποίηση και ηρωποίηση του Λημνιού, στο α΄μέρος του πρόσφατου αγώνα στο κολαστήριο του αφιλόξενου και ανεδρικού οακά.
ΛΗΜΝΙΟΣ …ΛΗΜΝΟΣ, ΛΗΜΝΙΑΤΗΣ!
@@@ ΚΑΙ μια πολύς λόγος για τον Λημνιό…Μετά από αυτόν, είχαμε, ως ΑΕΚ, και το ακόμη πιο ασήκωτο, σε βάρος, πάθημα του Σαββάτου. Αυτό …από τη Λήμνο! Εκεί βούλιαξε η ομάδα μπάσκετ, προκαλώντας μια πολύ οδυνηρή έκπληξη κι αβάσταχτη στενοχώρια. Ο μπαοκτζής Λημνιός για ένα ημίχρονο «μας έβαλε φωτιά στα μπατζάκια της άμυνας», στην ακριτική Λήμνο ο ΄Ηφαιστος στην κυριολεξία «μας πυρπόλησε-μας έκαψε»! Εννοείται, πως από το Σάββατο ως και χθες βράδυ, που ο Προμηθέας (…ταυτόσιμος του Ηφαίστου!) του Γατρά συνεθλίβη, στο οακά με …99-68 (+31) , νωρίτερα δε έχασε και ο ΄Αρης, με 92-78, στη Λάρισα, δεν έχουμε χωνέψει, ότι: α)΄Ολόκληρη ΑΕΚ είχε παθητικό 24-12 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο(= πανωλεθρία των Παπαθεοδώρου-ΛΗΜΝΙΑΤΗ και λοιπών Ομοσπονδιακογενών τεχνικών μας, από τον αλλόφρονα στους πανηγυρισμούς του, Μανωλόπουλο), β)΄ «πού στο διάβολο» πήγε η ευστοχία, την οποία είχαν εντός έδρας οι Λάνγκφορντ, Ρέϊ κατά του Κολοσσού; Ο Λανγκ δεν πέτυχε ούτε ένα 2ποντο μόνο 11 φάουλ (στα 13) κι ένα τρίποντο, με ολέθριο το τελευταίο του σουτ, όταν «αναζητήσαμε» τον τόσο αιφνιαστικά αποχωρήσαντα Ντούσαν Σάκοτα- τον σεμνό αρχηγό , τον χωρίς τις αίωλες φιλοδοξίες του επαρμένου Γιαννούλη Λαρεντζάκη, γ)’ γιατί δεν χρησιμοποιήθηε ούτε 1΄ο Μαυροειδής, που ήταν το «χρυσό κλειδί» στον αγώνα με τους Ρόδιους, δ)΄γιατί τόσο ντεφορμέ – από τους μοιραίους κι αυτός- ο Ματσιούλις; ε)΄ γιατί τόσο «πολύ λίγοι», ως «καθόλου» οι ΄Ελληνες, από τους οποίους ο Γκίκας έμεινε στην Αθήνα, με πρόβλημα υγείας (από τώρα αρχίσαμε ;), στ)΄όνειρο απατηλό η ελληνοποίηση της ΑΕΚ;

@@@ ΚΙ ΑΛΛΑ πολλά θα μπορούσαμε να θίγαμε σε αυτό τον επίλογο του κειμένου μας, κατά την «παρένθεση» του «Ιταλία- Ελλάδα 2-0», για … «τον πνιγμό και καταποντισμό» στα ρηχά μπασκετικά νερά της Λήμνου , που είχε , στο πολύ μικρό γήπεδο της, «σαν σταφύλια» να κρέμονται …οι οπαδοί του οσφπ! Κι αυτό το νησί κατειλημμένο από «ερυθρόλευκους», ήτοι από δεδηλωμένους εχθρούς της ΑΕΚ, που αδιαφορούσαν – αρκεί να έχανε η ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου- ότι «την ίδια ώρα» στο Μεσολόγγι, για το πρωτάθλημα Α2ης κατηγορίας, σημειωνόταν άλλη μια «ξεφτίλα»! Συγκεκριμένα το …. «Χαρίλαος Τρικούπης- Ολυμπιακός 83-72»! Για του λόγου το αληθές θέλετε και την σύνθεση της παιραϊκής ομάδας; Καμία αντίρρηση: (Τσαλδάρης) Νικολαϊδης 5(1), Πετρόπουλος 18 (1), Μωραϊτης, Νοέας, Νίκου 11 (3), Καμπούρης (γιός του Αργύρη) 5, Τζόλας 6 (1), Αρσενόπουλος 3, Χρηστίδης 15, Μελισσαράτος, Ποκουσέφσκι 9(1)… ΄Οτι αυτό το τεράστιο γεγονός είτε υποβαθμίστηκε, είτε αποσιωπήθηκε από την συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ (…εννοείται και από τα Κανάλια); Ενώ τότε, που οι Βασιλακόπουλος- Δελημπαλταδάκης «κρέμασαν την ΑΕΚ», για να σώσουν τον Ηλυσιακό, μέσω Κολοσσού Ρόδου, κάτι ανάλογο θα το είχαν «κράξει» και «θα το βροντούσαν», δανειζόμενοι τα κανόνια του Λυκαβητού! Ακόμη απορείτε; Δεν είσαστε πια μαθημένοι, ύστερα από την εδώ χρόνια και χρόνια άνιση, εμπαθέστατη, κακομεταχείριση της ΑΕΚ; Μήπως και κατ΄αυτό το Σάββατο-Κύριακο, όπου η 3η αγωνιστική της Α1ης, … Πήρε το αυτί ή το μάτι σας» το … «Ιωνικός- παόκ 83-66»; Εμείς αντιληφθήκαμε και γι΄αυτό, αλλά δεν είχαμε καμία διάθεση για ικανοποίηση, αφενός γιατί «είχαμε πένθος» για το αδιανόητο «ναυάγιο στα ρηχά της Λήμνου», αφετέρου γιατί προπονητής, εκεί που ήταν πέρσι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, είναι ένας πελώριος φιλο- «Ενωσίτης» και «Δ»ικεφαλικός, ο τζέντλεμαν με τα όλα του, Κώστας Φλεβαράκης (=καμία σχέση με τον γηγενή «τρίφυλλο» , τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που …ακόμη κρατάει αγκαλιά τα δύο παιδιά του και «κάνει γύρο θριάμβου», στην στρούγκα «Νίκος Σαμαράς», αγνοώντας, πως «ο καιρός έχει γυρίσματα»!
*** Σ.Σ.1: Συνδρομητικό Κανάλι είχε την περιγραφή παόΔ.Γ.- Προμηθέας 99-68 (…με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δίνει εντολή για μη πραγματοποίηση της τελευταίας επίθεσης, ώστε η πατρινή ομάδα …να μη χαστουκιστεί με το παθητικό «μιας 100άρας»). Δεν μετρήσαμε το πόσες φορές «η μετάδοση», που είχε έξτρα σχολιαστή τον υπό εκτεταμένη ανεργία Αμπελοκηπιώτη κόουτς, Γιώργο Καλαφατάκη, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πανωλεθρία … «της ομάδας, που έχει αντικαταστήσει, από πλευράς ανταγωνιστικότητας, στην κορυφή του πρωταθλήματος, τον οσφπ…) , ότι «ο Γιατράς κατέβασε ταχύτητα, για να μη καταπονηθούν οι παίκτες του, ενόψει των υποχρεώσεων της στο Ευρωκάπ»! ΑΕΚ του Αγγελόπουλου και του Παπαθεοδώρου αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσαρμοστείτε άμεσα … «από χθες κι όλας». Η ζωή μας ήταν-είναι- θα είναι στο εσαεί Δ-Υ-Σ-Κ-Ο-Λ-Η! ΄Αρα Ω-Ρ-Α-Ι-Α χάρη στη μοναδικότητα της!

*** Σ.Σ.:2: Γενέθλια είχε χθες ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ. Προσωπικά δεν ξεχνάμε ότι ο μεγαλύτερος μεγάλος ΄Ελληνας αθλητής (= με τρία χρυσά μετάλλια κι ένα χάλκινο σε Ολυμπιακός Αγώνες) διατέλεσε «πρωτογενής καλλιεργητής» του τμήματος ΄Αρσης Βαρών στην ΑΕΚ. Θεωρούμε «δικό μας» κι αυτόν τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, όπως και τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΤΣΙΠΑ, που θα κατακτούσε το Τρόπαιο στην Σανγκάη, αν οι «μαφιόζοι» του Τένις δεν τον έριχναν πάνω στον Ρώσο Μεντβέντεφ, που νίκησε τελικά και τον Σβέρεφ και σήκωσε την Κούπα (…την γεμάτη από δολάρια , από τις χορηγίες κ.ά. σε αυτό το 100% εμπορευματοποιημένο επαγγελματικό σπορ, όπου την μερίδα του λέοντος την έχουν μόνιμα τρεις- τέσσερις, δυστυχώς με τον δικό μας, τον ΑΕΚοαετό, εκτός προγράμματος, εκτός λίστας)! Ο δαφνοστεφανωμένος και στην Σανγκάη (μέσω του άθλου του κατά του Νο 1 Νόλε Τζόκοβιτς) Στέφανος είναι η επιτομή της πραγματικότητας: «για την αθλητική τιμή της πατρίδας, των όπλων και της ρακέτας του»!
Φρίξος Κώνστας


