Φωτιάς και τσεκούρι στους προσκυνημένους..

0

> Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο της Τρίπολης.. ο εντεταλμένος διαιτητής άφησε το κατς να παίζεται.. οι Αρκάδες το παραΞΥΛΟσαν και το αποτέλεσμα.. γνωστό!

> Αλήθεια ρε Φωτιά κι εσύ ρε αλήτη δολοφόνε Ζουκάνοβιτς.. κοιμηθήκατε καλά ρε το βράδυ; Με ήσυχη της συνείδηση σας, που ένας «συνάδελφος» σας έσπασε το πόδι του εξαιτίας σας;;; Ντράπηκε και η ντροπή με την πάρτυ σας.. ανελέητοι και αηδιαστικοί τύποι!

> Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του νεοδιορισμένου και επιπλέον έχασε για φέτος τον μιστερ ασίστ που είχε ως τώρα..

> Αφού ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Ελίασον.. και εκφράσουμε την απορία μας που ο καραφλός Ουάρντα – ο Μπαράλες – έβγαλε 90λεπτο χωρίς κόκκινη.. να ελπίσουμε και να ευχηθούμε να βγει καλύτερος του Ελίασον ο Φερνάντες..

> Επόμενη μάχη με ΟΦΗ.. φαίνεται όμως ότι η ομάδα στα θέματα διαιτησίας είναι παρατημένη στο έλεος του Αλαφούζου.. ή υπάρχει συνεννόηση για φέτος εσείς κ του χρόνου εμείς.. τα έχουμε ξαναγράψει..

> Λεπτομέρεια.. ο Τζαβέλας αποσυντονίζεται από την αγκωνιά Μπαράλες που για 3η στιγμή στο παιχνίδι γλιτώνει την 2η κίτρινη.. και στην επόμενη φάση χάνει τον αντίπαλο κ τρώμε το γκολ.. από σπόντα μεν αλλά η φάση ξεκινάει από κακή τοποθέτηση του Κίτσου..

> μετά τη χτεσινή κλάψα του Ολυμπιακού.. διπλό στο Καραϊσκάκη προβλέπεται μόνο αν τελικά αποφασίσει ο Πόλντο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.. δεδομένης κ της κούρασης που εβγαλε η ομάδα στην Τρίπολη αλλά και των αλλεπάλληλων απουσιών/τραυματισμών..

> Ψεύτης να βγω.. αλλά η διαφορά από τον πρώτο στο τέλος του πρώτου γύρου, μάλλον θα είναι μεγαλύτερη των 6 βαθμών.. εκτός αν αλλάξουν τα κόζα προεκλογικά..

> Πάντως με τα πέναλτυ που συνεχίζει να παίρνει ο Αλαφούζος, ο Βιερίνια αδικείται στον ΠΑΟΚ.. θα είχε θέση βασικού στους «αήττητους»..

> Συνεχίζουμε.. αλλά με τέτοιες διαιτησίες φωτιάς.. θα μας κάψει.. Μελ αν σε ενδιαφέρει κανε κάτι έστω κ τώρα..

Ο ΠαRάσιτος..


Comments are closed.