Φτου Σκουληκομυρμηγκότρυπα…

0

Με απόλυτη εχεμύθεια, έρχεται στο χώρο σου.. αβασάνιστα..

Εμφάνιση από τα παλιά για την αγαπημένη μας ομάδα.. αρχίζει να φαίνεται η δουλίτσα του Αλμέηδα σε νοοτροπία και τακτική.. και ακόμα δεν έχει έρθει και ο Φερνάντες..

Πράγματι.. τέτοια ΑΕΚ, παλιά με ΠΑΣΟΚ.. πίεση μπροστά μέχρι το 90’, σοβαρή άμυνα, αντεπιθέσεις με δυο μπαλιές.. πνίξιμο του αντιπάλου και ευκαιρίες για πολλαπλάσιο σκορ.. να βγάζει σιγουριά η ομάδα και να μη τρέμεις ότι το 0-2 μπορεί να γίνει 3-2 σε 15’ με τα χασομέρια..

Η «μικτή κόσμου», ήτοι το συνονθύλευμα του παραρτήματος δε μπορούσε να κάνει υποψία φάσης.. κι αυτό εκτός από την ανικανότητά τους είναι και επίτευγμα της τακτικής του αντιπάλου.. διαβασμένη ομάδα η ΑΕΚ, σε ένα ματς χωρίς δεύτερο αποτέλεσμα..

Ο «νόμος του Ελληνικού ποδοσφαίρου» εφαρμόστηκε στη Λεωφόρο με σκοπό τη διατήρηση της διαφοράς από το 2ο.. σχοινί κορδόνι το πάει ο Αλαφούζος.. έκαναν λέει και παράπονα για το παιχνίδι του Μεταξά.. προτιμούσαν οι αντίπαλοι να είναι «Κώνοι Μεταξά».. ή έστω του αυτή του ΛΕΠΑ..

7η αγωνιστική με 5-0 πέλαντυ ήδη.. Φήμες λένε ότι έχει ήδη ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς να του φέρουν Τζόρτζεβιτς για να χτυπάει τα πέναλτυ, εναλλακτικά έχουν κάνει κρούση σε Τζόλε του Βορά, Βιερίνια.. πλάκα έχουν.. ξέρουν ότι στην ουσία είναι στο +3 γιατί έχει και Δεκελείας το πρόγραμμα.. οπότε δεν αντέχεται το 50-50..

Ρε πρώτη φορά στα χρονικά, πήρε πέναλτυ επιθετικός που βρισκόταν στη φάση στην πλάτη του αμυντικού.. μέχρι και σε τρακάρισμα πάντα ο πίσω φταίει ρεεεε.. ούτε τον ΚΟΚ, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε ρε..

Και έχετε και το θράσος να βγείτε να πείτε ότι έχετε παράπονα από τη διαιτησία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.. Καραπαπάδες στη θέση του Καραπαπά.. Ούτε ο κυρ Σάββας ο μακαρίτης δεν θα έδινε τέτοιο πέναλτυ..

Δεν τολμώ να διανοηθώ ότι δεν θα προστατεύσει την επένδυσή του ο Τίγρης.. δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα.. εκτός αν φέτος πάμε για πρωταθλητισμό στα εισιτήρια και στο ρομαντισμό..

Σε άλλα νέα.. για μένα ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει.. μέχρι να αποκτήσει κι η Σαλονίκη μετρό.. όπως του Πειραιά, κατακίτρινο.. ξεπουλάει ο μεγαλο-επενδυτής αλλά δεν του κάθεται.. μέχρι και το OPEN σπρώχνει αλλά τίποτα.. γιατί δεν καλεί τον Καλογρίτσαχαχα..

Οι δε άλλοι, οι κώνοι.. του Νιόπλια ντε, έκαναν ό,τι μπορούσαν να αναστήσουν το φάντασμα.. αν χρειαζόταν και αυτογκόλ θα έβαζαν για να γυρίσει το ματσάκι ο Χάμες.. ρε τι ζούμε.. αυτοί που σκύλιασαν πέρσι εναντίον μας..

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας.. Την Κυριακή χρειάζεται τιμωρία της ομάδας που ενώ ήταν αδιάφορη νίκησε και έριξε την ΑΕΚ κατηγορία πανηγυρίζοντας κιόλας.. κανένα έλεος.. και προσοχή στην εξέδρα γιατί μας την έχουν στημένη για τα προσεχώς..

Τίγρη.. φέρε μαζί με το Φερνάντες το Δεκέμβρη και το Μπέο να τους κάνουμε πλάκα..

Ο ΠαRάσιτος..


Comments are closed.