ΔΙΑΦΟΡΑ
Γιόχανσον: «Δεν έχω σκεφτεί να φύγω»

Ευτυχισμένος στην Ελλάδα και συνάμα ευγνωμοσύνη στην ΑΕΚ νιώθει ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Δεν σκέφτεται, προς το παρόν την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός διεθνής μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του fotbollskanalen με αφορμή την πολύ καλή του εμφάνιση με την Εθνική στο ματς με τη Γαλλία και ανάμεσα στις ερωτήσεις μίλησε για το μέλλον του. «Δεν ξέρω τίποτα. Αντιμετωπίζω το μέλλον με ηρεμία. Απολαμβάνω την Ελλάδα και δεν το έχω σκεφτεί ακόμα (την ανανέωση συμβολαίου). Θα πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ καλό για να με κάνει να μετακινηθώ» είπε ο ανασταλτικός χαφ της Ένωσης.
Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και τον συμπατριώτη του, Άστριν Ατζάρεβιτς τόνσε: «Είναι πάντα χαρά να υπάρχουν περισσότεροι Σουηδοί στην ομάδα που παίζεις, όμως θα είναι ανόητο να σχολιάσω σε φήμες χωρίς να ξέρω κάτι. Όμως, όλοι οι παίκτες που ενισχύουν την ομάδα, είναι καλοί».
Ερωτηθείς για το ποιους τομείς έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ, υπογράμμισε:«Ασφάλεια με τη μπάλα, θα έλεγα ότι αυτό είναι που έχω βελτιώσει περισσότερο όσο αγωνίζομαι στην ΑΕΚ. Το αμυντικό ένστικτο το είχα και όσο αγωνιζόμουν στη Σουηδία, αλλά το παιχνίδι με τη μπάλα και την αυτοπεποίθηση με τη μπάλα τα απέκτησα».

