Γιόρτασε… η ΑΕΚ στη Λευκωσία!

0

Ξεφάντωμα της Ενωσης Φίλων ΑΕΚ Λευκωσίας στη ταβέρνα ΧΡΟΝΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ στη Λευκωσία

Ο Λάμπρος ετοίμασε μυθικά καρβουνομεζεδάκια, ο Γιάννης προσέφερε τέλεια εξυπηρέτηση κι ο Νίκος από το ζαχαροπλαστείο La Mirage, ο παλαίμαχός μας, έφτιαξε ονειρικές γλυκοδημιουργίες! Όλοι ήπιαμε στην υγεία παρόντων και απόντων, ιδιαίτερα στην υγεία νεαρού φίλου μας που θα περάσει προσεχώς από μικρή ταλαιπωρία υγείας.

Διεξήχθη κλήρωση δώρων της ΑΕΚ με τυχερούς τον Αντώνη Πάρπα και τον Λάμπρο Χρυσίκο ενώ εκπληκτικό ήταν ότι τόσο τις φώτο όσο και την κλήρωση διεκπεραίωσε θαμώνας του καταστήματος από την Αυστραλία παρακαλώ ο οποίος όχι μόνο γνώριζε της ΑΕΚ αλλά όποτε επισκέπτεται την Ελλάδα τρέχει να την παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ! Για την αφοσίωση του «κέρδισε» ένα αυθεντικό στυλό της ΑΕΚ.

Η ΕΦΑΛ τρέχει σε διακοπές και έδωσε ραντεβού στην Αετοφωλιά της, στο προσφυγικό Σωματείο Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που την φιλοξενεί εδώ στη Λευκωσία, στις 30 Αυγούστου στον τελικό του Κυπέλλου για να εγκαινιάσει τη καινούργια σεζόν με τις καλύτερες ευχές στην ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και να μας χαρίσει μόνο επιτυχίες και πολλές χαρές.


Comments are closed.