ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Gorna… Gayροι

Published

on

H δικαιοσύνη, έστω και με ποινή από τα Lidl, καθάρισε το τοπίο, όπως αναμενόταν μετά την αναχώρηση του λαοφιλούς πρωθυπουργού από την «ηλιόλουστη και άκρως ερωτική» Θεσσαλονίκη..

Φήμες λένε ότι ο Ιβάν μετά την ένοπλη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και την διακοπή που προκάλεσε.. μετάνιωσε οικτρά.. χωρίς να χάσει χρόνο πήγε στον πνευματικό του Άγγελου Αναστασιάδη για εξομολόγηση.. Ο Πάτερ του σύστησε να προσεύχεται και να διαβάσει την Προς Εφεσίους Επιστολή Παύλου.. Λόγω των φτωχών ελληνικών του, ο Ιωάννης Σαββίδης του Ιγνάτιου.. κατάλαβε ότι τον προέτρεψε να κάνουν έφεση.. ε τα υπόλοιπα τα ξέρετε..

Λόγω της ποινής σκάνδαλο που επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπροστά σε κίνδυνο Grexit.. Αλλά κάτι τέτοια είναι παιχνιδάκι στα χέρια των έντιμα συμβιβασμένων.. αυτών που δε φοβήθηκαν ποτέ το ενδεχόμενο Grexit γιατί πάντα είχαν “Plan B”.. έτσι και στην ποδοσφαιρική περίπτωση Grexit, υπάρχει Plan Baok..

Εδώ που τα λέμε, αν μεθαύριο χάσουν από τον Ατρόμητο, θα περάσουν τέταρτοι.. καθόλου υποτιμητική θέση για μια επαρχιακή ομάδα.. Η μεγαλύτερη κατάντια όμως δεν είναι η τέταρτη θέση.. είναι να σου τη λέει μέχρι και ο Καραπαπάς..

Με αυτά και με αυτά το μόνο νταμπλ που έχει ο φουκαράς είναι ο Κυριάκος Κυριάκος..

Υπομονή..συνεχίζουμε.. η στέψη θα γίνει στο τέλος.. όλοι ΟΑΚΑ την Κυριακή..

Συγχαρητήρια στη Μοναδική Βασίλισσα..

ni_kar

Υγ. Ραντεβού στα μπουγατσάδικα..

Με καταγωγή από την Χηλή της Κωνσταντινούπολης, η ΑΕΚ ήταν ο πιο όμορφος, αυθεντικός και αδιαπραγμάτευτος μονόδρομος.. μεγαλώνοντας, το αγιάτρευτο μικρόβιο μετατράπηκε σε «ΠαRάσιτο» και πλέον ζω με αυτό..

Continue Reading
Advertisement