ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
H αγωνιστική αλλά και η οπαδική πρόκληση του ματς με τον Ολυμπιακό

Ο αγώνας με τον γαύρο δεν είναι μόνο μια αγωνιστική πρόκληση , αλλά και μια οπαδική πρόκληση, εγώ θα σχολιάσω την οπαδική πρόκληση , γιατί όπως είπε και ο κ. Δέλλας έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Πειραιά , ξέρουμε όλοι ότι δεν διακρίνεται για το ήθος της , και αντί να ανεβάσει το ήθος της και την εντιμότητά της , προσπαθεί να υποβαθμίσει και των υπόλοιπων το ήθος , κάτι που θέλει να το επιτύχει με συνεχής προκλήσεις , μέχρι και ιεροσυλίες , όπως την βεβήλωση του Ιερού Δικέφαλου , που κοσμεί τα ιερά χώματα.
Η ΑΕΚ ξέρουμε , ότι διακρίνεται από τις ρίζες της για το ήθος , την εντιμότητα και τις αξίες , που κατέχει , οπότε πρέπει και σε αυτό το ντέρμπι ο κόσμος να δείξει , τι θα πει ΑΕΚτήδικος λαός , κάτι που το έχει δείξει ουκ ολίγες φορές , αλλά πρέπει να το κάνει για πάντα.
Κάποιοι υψηλόβαθμοι , για την <<ασφάλεια>> και την τήρηση της τάξης των γηπέδων , προσπαθούν να υποκριθούν ότι θα επιβάλλουν την τάξη στους οπαδούς της ΑΕΚ , και να πάρουν τους επαίνους για μια ποδοσφαιρική γιορτή, όμως ας θυμηθούν ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα είναι άψογος , γιατί το είπαν αυτοί , αλλά για την ομάδα , για τους εαυτούς τους και για την ΑΕΚ.
Όσο για τις ενδεχόμενες διαιτητικές προκλήσεις, δεν θα πρέπει να δώσουμε καν σημασία, ας δείξουν πάλι ποιοι είναι.
Το σύνθημα Πέρα και Αϊβαλή , πρέπει να είναι το κυρίαρχο στις κερκίδες, έτσι θα θυμίζουν όλα ΑΕΚ.
Ανδρέας Γαβαλάς

