Η Palestino fc από την Χιλή είναι η λύση στο quiz!

0

Από την περασμένη Πέμπτη τρέχει ένα νέο quiz, το οποίο και ήταν: Ποιά ομάδα της Λατινικής Αμερικής που μάλιστα τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα όπου συμμετέχει, εδώ και κάποια χρόνια αποφάσισε και άλλαξε το Νο 1 στην πλάτη με την Λωρίζα της Γάζας της Παλαιστίνης για να δηλώσει τις καταβολές της ομάδας και σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό;

d943de26917681-5635e14d0ac3a

Ευχαριστούμε του αναγνώστες που συμμετείχαν στο κουίζ αρχικά. Το κουίζ ήταν αυξημένης δυσκολίας μιας και αφορούσε έμμεσα την ΑΕΚ. Και το πρωτάθλημα της Χιλής δεν είναι και τόσο δημοφιλής στο ελληνικό κοινό. Η Παλεστίνο φυσικά και έχει ως χρώματα της το πράσινο, το κόκκινο και το άσπρο που είναι τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης, μιας και πρόκειται για ομάδα που ιδρύθηκε από Παλαιστινίους μετανάστες. Εξού και το όνομα της “Palestiino”.

Ένα πανέμορφο σκίτσο που δείχνει ποδοσφαιριστή της ομάδας να σουτάρει και να σπάει το Ισραηλινό τείχος μπορείται να δείτε εδώ:
palestino-por-latuff

Και τώρα θα δείτε μια μπλούζα που την ψάχνουν κάποιοι και από εδώ από το σάιτ να την παραγγείλουν και δεν την έχουν βρει ακόμα, απλά υπέροχη:

_72409725_72409724

palestino-e1390305354494

plaestinoport

Να πούμε ότι η Παλεστίνο σήμερα βρίσκεται στη 5η θέση έπειτα από 5 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα Χιλής και παράλληλα τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται σταθερά είτε στο Copa Libertadores είτε στο Copa Sudamericana.


Comments are closed.