Η ζυγαριά θα γέρνει πάντα προς την 7η Απρίλη

0

Μεγάλη Τετάρτη μεσημέρι. Σε ένα δωμάτιο του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας παρέα με έναν φίλο που δεν είναι πια στην ζωή. Η τηλεοπτική μετάδοση αργούσε πολύ να ξεκινήσει και όλοι πίστεψαν πως στην θέα του πολέμου η ΑΕΚ λύγισε και γύρισε πίσω…

7 Απρίλη λοιπόν η μέρα που η ΑΕΚ κέρδισε χιλιάδες πρωταθλήματα σε ένα μεσημέρι. Η μέρα που η ΑΕΚ κέρδισε εκατομμύρια οπαδούς γιατί τόλμησε αυτό που φαινόταν αδιανόητο. Η μέρα που απέδειξε πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια κωλοομάδα που πότε κερδίζει και πότε χάνει. Το πιο εντυπωσιακό από όλα βέβαια δεν είναι ούτε ότι ο αθλητισμός κέρδισε τις βόμβες ούτε τίποτα τέτοιο. Άλλωστε ένα μικρό διάλειμμα ήταν για τον λαό της Σερβίας που από ότι φάνηκε ξέχασε και πολύ γρήγορα.

Το πιο σημαντικό ήταν πως όταν ο λαός θέλει και αποφασίσει, πολεμάει το άδικο ακόμα και μέσα από το ποδόσφαιρο. Και η ΑΕΚ ήταν το όχημα για αυτό. Ήταν το μελάνι που έγραψε στην ιστορία πως εξαιτίας της, ένα πούλμαν οπαδών βρέθηκε μέσα στον πόλεμο για να είναι δίπλα της και να φωνάξει φονιάδες των λαών Αμερικάνοι. Ψάξτε τώρα εσείς πρωταθλήματα και κύπελλα για να τα βάλετε στην ζυγαριά.

Όσα και να βάλετε πάντα θα γέρνει προς την 7η Απρίλη…

by KKRK

 


Comments are closed.