ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονομία, πισωγύρισμα ή… αμνησία;

Published

on

Η επιλογή της… μονιμοποίησης του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ μάλλον μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Γράφει ο Νίκος Μπουσμπούκης

Για να μην παρεξηγηθώ, αναγνωρίζω την τεράστια προσφορά αυτού του ανθρώπου στην ΑΕΚ. Αναγνωρίζω πως όλη η οικογένεια αγαπάει το σωματείο και σίγουρα μάχεται μόνο για το καλό του. Ωστόσο, όσο και να μας πονάει, δυστυχώς η επιλογή του Σάκοτα στον πάγκο μας πάει αρκετά πίσω. Άλλωστε, δεν νομίζω να ξεχνάει κανείς τους λόγους για τους οποίους αντικαταστάθηκε ο συγκεκριμένος προπονητής.
Σίγουρα, ο καθείς κρίνεται από το έργο του. Μπορεί ο Ντράγκαν να το σηκώσει στο Ηράκλειο και να… αποθεωθεί. Ωστόσο, από την πρώτη εκτίμηση αυτής της κίνησης μάλλον δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει θετική υποδοχή.
Άλλωστε, η κίνηση αυτή δείχνει και μία έλλειψη βλέμματος στο μέλλον, αυτό που διαφήμιζε η ΑΕΚ εδώ και χρόνια. Δεν μπορεί, μία λύση με ημερομηνία λήξης, να επεκτείνετε σε μία ολόκληρη αγωνιστική περίοδο. Κατανοώ πως δεν υπάρχει χρόνος για έναν νέο προπονητή να μάθει την ομάδα. Ωστόσο, ίσως τότε η διοίκηση δεν έπρεπε να επηρεαστεί από τον κόσμο και να αλλάξει προπονητή πριν τα Χριστούγεννα.
Ολοκληρώνω λέγοντας πως προσωπικά εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητή που λέγεται Ντράγκαν Σάκοτα. Η τεράστια προσφορά του δεν αναιρείται από την κριτική που πρέπει να γίνει στην διοίκηση για την φετινή εικόνα της ομάδας που είναι χειρότερη από την πρώτη σεζόν στην Basket League.

Διαβάστε την άλλη άποψη…. στο Υστερόγραφο του Νίκου Αγγελίδη

Continue Reading
Advertisement