Ιστορική ξεφτίλα του ΠΑΟΚ με υπογραφή AEK LIVE!

0

Έγινε… Αναδείξαμε ότι δεν έχουν ιδέα από ιστορία… Απλά την καπηλεύνονται… Το AEK LIVE ανέδειξε πρώτο το απίθανο ολίσθημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παρουσίασε την ιστορία της Άλωσης της Πόλης, ως ιστορίας του ΠΑΟΚ με φόντο το Μουσουλμανικό Μπλε Τζαμί!

Κανείς τους δεν είχε πάρει πρέφα την πατάτα. Τέσσερις χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, προφανώς όλοι ανιστόρητοι είχαν πατήσει “Μου αρέσει” στην φωτογραφία – πρόκληση!

Όταν βγήκε στον αέρα το δημοσίευμα του AEK LIVE έπεσε σύρμα… Και οι ΠΑΟΚτζήδες ετράπησαν σε άτακτον φυγήν… Εξαφάνισαν την φωτογραφία του Μουσουλμανικού Ναού(!) και στη θέση του, έβαλαν, τρέχοντας και ασθμαίνοντας από τη γελειότητα τους… που είχε πάρει πλέον λόγω AEK LIVE παγκόσμιες διαστάσεις, ένα βίντεο με την καταστροφή της Σμύρνης! Σκεφτήκαμε ότι μας κάνουν πλάκα ή ότι κάνουν πλάκα στην ίδια τους την ομάδα, ή ότι αυτοτρολάρουν… Τι να πει κανείς;

Δεν ξέρουμε… Πάντως τα βιβλία ιστορίας αν είναι ακριβά… το καταλαβαίνουμε. Υπάρχει και το googlάρισμα για μια γρήγορη – έστω και μη ασφαλή – πληροφόρηση… Για να μαθαίνεται και πως και από που προέρχεται ο ΠΑΟΚ ή πρώην ΑΕΚ Θεσσαλονίκης δηλαδή… την οποία διώξατε και σβήσατε από χάρτη αισθανόμενοι ντροπή για την καταγωγή σας… Διαλύσατε την ιστορική ΑΕΚ Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ Κωνσταντινουπολίτες ή Πρόσφυγες η βάση της ομάδας που θέλατε να εκπροσωπεί όλη την πόλη… Αυτή είναι η ιστορία σας. Και είμαστε και εμεί εδώ για να την λέμε…

AEK LIVE

Υ. Γ. Ευχαριστούμε τα επαγγελματικά sites που πραγματεύονται την ΑΕΚ, που έκλεψαν την αποκάλυψη μας και την παρουσίασαν ως δική τους αποκλειστική. Είναι φοβερό η ταυτότητα σου… να είναι κάποιου άλλου!


Comments are closed.