ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Και “συγγνώμη ΑΕΚ” πρέπει να ζητήσει ο “Κλατ”

Published

on

…δεν αρκεί η παραδοχή του μόνο, πως «Ήταν πέναλτι στο 42΄, από τον Καραχάλιο στον Ανσαριφάρντ»…

• ΕΠΙΣΗΣ, 1) ΑΠΟ … «ΧΘΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ» ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

2) ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ «mr poppy» (μίστερ παπαρούνα) ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΛΕΪ ΡΟΜΠΕΡ

3) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΙΝΟ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ

και 4) ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΕΛΙΞ ΜΠΡΙΧ, ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (…όπου έληξε το τοπικό ντέρμπι στο…92΄), ΑΝΤΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΦΛΙ ΚΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο «MISTER POPPY» ή Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΟΦ, «ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ» ΟΣΦΠ ΚΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ… !

• Ο αγώνας του «ΑΕΚ Live», για την αποπαραγκοποίηση Νο2 (= Τρούμπας) της ΚΕΔιαιτησίας θα συνεχιστεί. Θα τους κτυπάμε σαν το ταπόδι για κάθε αδικία της ΑΕΚ, για να προσφέρουν «σάπια» εύνοια στην «αντιΕνωσίτικη αγέλη»!

*** ΤΡΙΤΗ 22-2-22 (…5 δυάρια!), Των εν τοις Ευγενίου μάρτυρος, Θαλασσίου και Λιμναίου οσίου.

– 1821: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης διαβαίνει τον Προύθα, παραπόταμο του Δούναβη και φυσικό σύνορο ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και τη Ρωσία και φτάνει στο Ιάσιο της Μολδαβίας.

@@@ ΕΙΔΗΣΗ της ημέρας, τουλάχιστο για μας, το «ΑΕΚ Live», που έχει σηκώσει την σημαία της επανάστασης κατά της ΚΕΔιαιτησίας, προκειμένου να υπερασπίσει την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και να ρίξει στην θάλασσα την οργανωμένη, δίκην συμμορίας, «αγέλη των μοχθηρών κι αδίστακτων αντιΕνωσιτών», θεωρεί «πολύ λίγη», «ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ», την απάντηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην απόλυτα δικαιολογημένη επιθετική επιστολή διαμαρτυυρίας-καταγγελίας της «κιτρινόμαυρης»ΠΑΕ.

• Ο «ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ» κατάπιε σαν στραγάλκι από την σφυρίκτρα του τον εγωϊσμό του και παραδέχτηκε (= σπανιότατο, αν όχι πρωτοφανές, προκειμένου για την ΑΕΚ) , πως «Ήταν πέναλτι στο 42΄σε βάρος του αμυντικού Καραχάλιου επί του Καρίμ Ανσαριφάρντ», με τον αδιόρθωτο «κυνηγό των κεφαλών του κιτρινόμαυρου Αετού» , Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον Ολλανδό υποχείριο της «Κόζα Νόστρα», τον Κλέϊ Ρόμπερτ «αλλού να τυρβάζουν» και να σπρώχνουν – αναγκάζουν σε έντονες φωνές διαμαρτυρίας το «50% των παρόντων-θεατών» και τους αρμόδιους του «πάγκου», από τους οποίους οι Παναγιώτης Κονέ – Γιάννης Παπαδημητρίου παραπονέθηκαν «λεκτικά = εμπράκτως», με τη λήξη του α΄ημιχρόνου (γι΄αυτό και με φούρια αρμόδιο πειθαρχικό όργανο τους κάλεσε σε απολογία… Μάλλον για να μη είναι παρόντες την Κυριακή στην Λεωφόρο τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά τις επισκέψεις στο Οακά των αλλοτρίων τοξικών δυνάμεων…)!

• ΤΟ «AEK LIVE» , που και για την περίπτωση του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ 2-0 προειδοποίησε περί τις προθέσεις και μεθοδεύσεις της «παράγκας Νο 2» (= Τρούμπας, της οποίας μότο το «Οι δικοί μας να κερδίζουν και η ΑΕΚ να γονατίζει στα τέσσερα»(!), φυσικά και δεν αρκείται σε αυτή την δήλωση-ομολογία του «Άγγλου Ασθενή». Και μάλιστα, ενόψει της Λεωφοριανής αγωνιστικής σύγκρουσης, κατά την 25η φάση του πρωταθλήματος, υποψιάζεται (τουλάχιστο), πως «ο Μάρκ-ος ο πονηρός» ρίχνει στάχτη στα μάτια της ΑΕΚ και για να μη ξεσηκωθεί, αν έχει αποφασίσει ήδη να κουβαλήσει στην Αθήνα κάποιο «τσόφλι», σαν τον Βούλγαρο Στογιάνοφ, τον προστάτη του Οσφπ, στον Βόλο ( όπου ο: Αχιλλέα Μπέος ορύεται κι ενώνει την φωνή του με…του Αλέξη Κούγια, εξοργισμένο με τον Γιώργο Ανατολάκη, στο ΑΕΛάρισας, β΄Οσφπ 2-1) και του Ατρόμητου (στο εύκολο 2-0 κατά του από νωρίς αποδεκατισθέντα Αστέρα Τρίπολης)!

• ΦΥΣΙΚΑ κι εμείς, εδώ στο υψωμενοσημαιοφόρο «ΑΕΚ Live», κατά τον ιερό αγώνα, για την υπεράσπιση των αγωνιστικών συμφερόντων της αδικούμενης, σφαγιαζόμενης, καταληστευόμενης, «Karabitκτυπούμενης» ΑΕΚ, ναι μεν δίνει άλφα ή βήτα (αλλά ως εκεί) προσοχή στην ομολογία του «Κλατ», πως ενώ το ματς ήταν ακόμη στο 0-0 οι διαιτητές ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ δεν έδωσαν «το πολλαπλό πέναλτι». Αυτό το κραυγαλεοκραυμαλέο ,όπου μέσα στη βαριά εσωτερική ατμόσφαιρα της δήθεν «γηπεδούχου»,άνοιγε τον δρόμο για άλλο ένα θανατηφόρο πλήγμα «ήττα 1-2 αλά Οφη, Παναιτωλικό, Βόλο»! ΕΥΤΥΧΩΣ, που οι Αμραμπάτ – Ρότα – ΜΑΝΤΑΛΟΣ «έκρυψαν τη μπάλα», στο 69΄, και με το «1-0» θεμελιώθηκε η νίκη, με την οποία αποτράπηκε άλλη μία «κηδεία»!

@@@ ΟΜΩΣ θεωρούμε,ότι ο «Μάρκ-ος» ΟΦΕΙΛΕ, κατά πρώτον και κύριον ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στην γενναία επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ». Αυτό, ως «εισαγωγή» θα μας ικανοποιούσε. Και προκειμένου για «το κυρίως θέμα» θα θέλαμε από τον μαθουσαλόμισθο αρχιδιαιτητή να προχωρούσε… «από χθες κι όλας» στα εξής:

– 1ον) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ από τον πίνακα των διεθνών διατητών (= σφιγγοφωλιά του «επαγγελματία» Τάσου Σιδηρόπουλου, που δεν αφήνει σποράκι-ευρώ να πέσει κάτω, γι΄αυτό θα είναι και στο εξ αναβολής Ιωνικός- Απόλλων (Τετάρτη 23-2-22) του Θεσσαλονικέα ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Ο οποίος ξεπέρασε σε «αποκεφαλισμούς του κιτρινόμαυρου Αετού» ακόμη και τους παραδοσιακά ομόσταυλος, συμπολίτες του, Ζαχαριάδη, Αγγελάκη, Τεβεκέλη, Κύρο Βασσάρα κ.ά.

– 2ον) ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ τον «μίστερ παπαρούνα», τον Ολλανδό ΚΛΕΪ ΡΟΜΠΕΡΤ, «αποτελεσματικό» κατά της ΑΕΚ, μέσω VAR, όσο κι ένα… «Κarambit» (που δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, ως προς την ολέθρια χρήση του…). Ούτε τον «mr poppy», ούτε κανένα άλλα «τσόφλι», όπως έχει στο μπλοκάκι του, με ονόματα από την Πορτογαλία, την Ισπανία, τα Βαλκάνια και με τον Βούλγαρο Στογιάνοφ να έχει βγάλει «ξακουστή φήμη», για παροχή προστασίας στον Οσφπ (π.χ. στο νωπό 1-0 με τον Βόλο, όπου ο Αχιλλέας Μπέος ακόμη ωρύεται και μάλιστα το απίστευτο, ότι η φωνή του σαν να ενώθηκε μ΄εκείνη…του άσπονδου εχθρού του, Αλέξη Κούγια, που «επιτέθηκε» στον Γιώργο Ανατολάκη, για καμώματα «αλά Τοροσίδη κι Αβραάμ» στον πάγκο του Αλκαζάρ, κατά το ΑΕΛ – β΄Οσφπ 2-1).

– 3ον) ΤΟΝ ΦΕΛΙΞ ΜΠΡΙΧ να ξαναφέρει από την Γερμανία, έστω κι αν ο κορυφαίος μόλις της περασμένη Κυριακή ήταν στο Χαριλάου και μάλιστα σφύριξε λήξη στο…92΄, από φόβο (!) μη τυχόν και συμβεί κανένα «απρόοπτο» σε μία από τις εστίες Πασχαλάκη, Κουέστα. Χαρακτηριστικό, ότι ο «ασπρόμαυρος» ΕΡΤιανός, Γιώργος Μίνος, προσπάθησε «να τον δικαιολογήσει», για την παγαποντιά του, την ευθυνοφοβία του : «Να τα μαζέψω και να φύγω μη τυχόν και χάσει η εκ των αγαπημένων της Νιόν, η οποία μάλιστα την Πέμπτη έχει την ρεβάνς με τους Δανούς της Μίντλαντ, στη Τούμπα κι εκεί θα πρέπει «να καθαρίσει» ο Βέλγος συνάδελφος μου, Λόρενς Βίσερ, που έχει βοηθήσει την Λέστερ, στο 2-0 κατά της ΑΕΚ»…). Έστω αυτόν τον Μπριχ (του 0-0 στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης), στο Παό – ΑΕΚ, παρά κάποιον από τα κάτω ράφια της Ευρώπης, τσίρκουλα , που θα τα υποδεχτούν «Γουμπλεϊανοί», με αφηγήσεις περί Φέρεντς Πούσκας και σία. Και

Λόρενς Βίσερ

– 4ον) ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ από τους διορισμούς του τον ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ, μετ

ά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, πως ο Σύνδεσμος του, στην Άρτα , τον έχει θέσει εκτός, αλλά ο «Άγγλος Ασθενής» προκλητικά «τους έχει γραμμένους». Και βάζει τον «Κουτσιά.» ανελλιπέστατα από την 1η αγωνιστική, ως και την 24η, χωρίς να ξέρω (αυτή την ώρα , που γράφω το κείμενο, για να το στείλω στον Νίκο Αγγελίδη), αν τον έχει σε σύνθεση 6άδας και για την 25η αγωνιστική. Πάντως, δεν τον έχει σε κανένα από τα τρία ματς, τα εξ αναβολής, που θα γίνουν αυτή την Τετάρτη, 23-2-22.

– ΚΑΙ ΜΕ την ευκαιρία να ενημερώσω, ότι στα τρία παιχνίδια, που προανέφερα, θα παίξουν οι εξής: α)΄Για την 17η αγωνιστική, στις 19.30 στο Ιωνικός – Απόλλων οι …Σιδηρόπουλος (!!), Μωϋσιάδης(!) – Δημητριάδης, 4ος Τσαγκαράκης (!), VAR Τζοβάρας (!) – Νικολαίδης, β)΄ στις 18.00 ΄Αρης – Ατρόμητος οι … Ευαγγέλου (!!), Κωσταράς (!) – Στεφανής, 4ος Κουκούλας (!), VAR Τσακαλίδης – Χριστάκογλου (= φιλοπαοκτζήδες). Και για την 22η αγωνιστική, γ)΄στις 17.30 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης οι …Φωτιάς(!!), Μπουξμπάουμ – Σαμοίλης (!), 4ος Βάτσιος , VAR Περράκης – Απτόσογλου.

Ιορδάνης Απτόσογλου

• ΜΟΝΟ εδώ διαβάζετε ευθύς παρακάτω ποιές αναλυτικά είναι οι αγωνιστικές, που ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ η «Κόζα Νόστρα» της ΚΕΔιαιτησίας διόρισε τον «συστημοκαθεστωτικό» ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ:
– 1η αγων.: ως 4ος (με Γκορτσίλα- Φωτιά) στο Οσφπ – Ατρόμητος 0-0,

2η : ως α΄διαιτητής (VAR Φωτιάς) Ιωνικός – Άρης 1-0,

3η: α΄διαιτ.( VAR Μανούχος) Οσφπ – Απόλλων 4-1 (τέλος ο κ. Πετράκης),

Κουτσιαύτης

4η: α΄διαιτ. ( VAR Τζοβάρας) Παό – Βόλος,

5η: στο VAR (με α΄Σιδηρόπουλο) Οφη – Παόκ 1-3,

6η : VAR (α΄Μανούχος) Παόκ (πάλι) Ιωνικός 4-0,

7η: α΄διαιτ. (VAR Γκάμαρης) Άρης – Παναιτωλικός 5-1 (κατελόγισε…3 πέναλτις!),

8η αγων.:α΄διαιτ. ( VAR Ευαγγέλου) Παόκ (πάλι) – Απόλλων 4-1 (φωνές ο Π. Μονεμβασιώτη και «το πλήρωσε» η ΑΕΚ με το 2-2 στην Ριζούπολη, στην αρχή του εφετινού κακού),

9η: ως 4ος(Γκορτσίλας) Αστέρας- Λαμία 0-1,

10η αγωνιστική: ΑΕΚ Οσφπ 2-3, ως 4ος (με Πορτογάλους),

11η : α΄διαιτ. (VAR Κουμπαράκης), Οσφπ (πάλι) – Βόλος 2-1 (σφαγή),

Κουμπαράκης

12η: ως α΄διαιτ. (Τζοβάρας, VAR Κουμπαράκης) Άρης (πάλι) – Αστέρας 1-0 (…αυτογκολ Άλβαρες),

13η : ως VAR (Σιδηρόπουλου) Παόκ (πάλι) – Λαμία 1-0 (όργιο),

ΚΥΠΕΛΛΟ(22-12-21) α΄διαιτ. Οσφπ (πάλι) – Λεβαδειακός 2-0,

14η: ως 4ος (Κουμπαράκης δηλώθηκε διεθνής, Γκάμαρης) Λαμία – Βόλος 2-2,

15η: α΄διαιτ. (VAR Δανός – Κουμπαράκης) Παόκ (πάλι) – Αστέρας 3-2 (με…δύο πέναλτι),

16η (5-1-22): ως 4ος (Φωτιάς, VAR Ούγγρος) Παό (πάλι) -΄Αρης (πάλι) 2-0,

Φωτιάς

17η : ως VAR (Τζήλου) Οφη(πάλι) – Πας 1-1,

18η: ως VAR (Παπαπέτρου) Λαμία – Ιωνικός 2-1, ΚΥΠ. ως α΄διαιτ. (VAR Κουμπαράκης) Παναιτωλικός – Οσφπ (πάλι) 2-1,

19η: ως 4ος (Μανούχος, Ευαγγέλου) Άρης (πάλι) – Λαμία 0-0, 20η: ως 4ος (Πορτογάλοι) Παόκ (πάλι) – Οσφπ (πάλι) 0-0,

21ή: ως VAR (Αγγελάκης) Αστέρας – Πας 2-0,

22η: (5,6-2-22) ΟΧΙ, ΚΥΠ: ως 4ος (Γκορτσίλας) Οσφπ (πάλι) – Παναιτωλικός 2-1, 3-1,

23η (12-2-22) ως 4ος (Μανούχος) Απόλλων – Παναιτωλικός 0-0 και

Μανούχος

24η: (20-2-22) ως α΄διαιτ. (VAR Διαμαντόπουλος) Λαμία – Απόλλων…1-2(!)

• Μετρήσατε το πόσες φορές διορίστηκε ο «Κουτσ.» …για «να περπατήσει» τους συστημοκαθεστωτικούς Οσφπ (7;), Παόκ (6;), Άρη(5;), Παό (2;) και;

• Περιττεύουν τα δικά μου σχόλια, γι΄αυτό και ολοκληρώνω με χάντμπολ: στην Χαλκίδα ΑΕΚ – Νις 34-30 και μένουν ζωντανές οι ελπίδες για κατάληψη της 4ης θέσης του 4ου Ομίλου, που θα σημαίνει και ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Ε.ΚΕΔίκογλου

Continue Reading
Advertisement