ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πειρατές: Καλωσήρθες παικταρά

Published

on

Καλωσορίζουμε στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή “μεγάλου βεληνεκούς” : τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ!

Η ένταξή του στην ΑΕΚΑΡΑ ταιριάζει με την εικόνα που ονειρευόμαστε για την Α.Ε.Κ της Αγιάς Σοφιάς και της μελλοντικής αγωνιστικής της κυριαρχίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ήταν μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που οπωσδήποτε σηματοδοτεί ελπιδοφόρες εξελίξεις στον αγωνιστικό τομέα.

Ευχόμαστε, και προσδοκούμε, στην πορεία, και άλλες παρόμοιες κινήσεις τέτοιου επιπέδου ώστε στην “τελική παρτίδα” να κάνουμε εμείς την “κίνηση ματ” : Εκεί στο “Ναό της Προσφυγιάς” που αποτελεί τον Πολυτιμότερο Τίτλο της Ιστορίας μας και που σύντομα θα μας υποδεχθεί για να γράψουμε τις πιο χρυσές σελίδες στο ένδοξο βιβλίο της ΑΕΚΑΡΑΣ!

Ευχόμαστε στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ υγεία, δύναμη με συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες με το δικέφαλο αετό στην καρδιά!

ΥΓ. Επί του παρόντος : ΝΙΚΕΣ για την Ιστορία μας – ΝΙΚΕΣ για την Ευρώπη!

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement