ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Κοκορομαχίες ακόμη και σε καιρό πανδημίας…

Published

on

Για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος συνεδρίασε χθες η Super League. Όπως ήταν αναμενόμενο η κάθε ομάδα κοίταξε για ακόμη μια φορά τον εαυτούλη της αδιαφορώντας για το ελληνικό πορδόσφαιρο συνολικά.

Ο Παναθηναϊκός μην έχοντας να διεκδικήσει κάτι πρότεινε διακοπή του πρωταθλήματος από τώρα. Στην πρόταση αυτή συμφώνησαν μάλιστα Άρης, Παναιτωλικός και Πανιώνιος, με τους δύο τελευταίους να ευνοούνται από μια τέτοια εξέλιξη καθώς βρίσκονται στη ζώνη των play out. Ο ΠΑΟΚ δε συμφώνησε ανοιχτά αλλά φάνηκε να αποδέχεται μια τέτοια κατάσταση ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός επέμενε στη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς έχει το προβάδισμα για τον τίτλο. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρός του κατέστησε σαφές ότι ακόμη και σε πρόωρη λήξη πρέπει να υπάρξει κατακύρωση βαθμολογίας και ανάδειξη πρωταθλητή.

Η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά διαφοροποιήθηκε από όλες τις παραπάνω καιροσκοπικές προτάσεις τονίζοντας ότι η εξέλιξη της πανδημίας θα κρίνει την οποιαδήποτε εξέλιξη. Άλλωστε είναι σαφές ότι αφενός πρέπει να συνεχιστούν οι αθλητικές διοργανώσεις, αφετέρου πρέπει να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Αυτός λοιπόν είναι ο γνώμονας για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι οι κοκορομαχίες των προέδρων των ομάδων…

Αυτό που αποφασίστηκε τελικά είναι η επανεκτίμηση της κατάστασης στις 24 Απριλίου…

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ  ΑΕΚ-LIVE

 

Δηλώνει ΑΕΚ απ' όταν θυμάται τον εαυτό του. Δηλώνει βαθιά ΑΕΚ από ένα ΑΕΚ-Ηρακλής το 2000 όταν ο θείος του τον πήγε πιτσιρίκι στο "Νίκος Γκούμας". Βλέπει στο Δικέφαλο Αετό τον πόνο της προσφυγιάς, την πάλη ενάντια σε κάθε κατεστημένο, τη γνήσια και ανιδιοτελή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement