ΚΟΡΟΝΑ(ιός) ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ και σήμερα!

0

….κατά το «Διάγγελμα σας», σε αθλητική εφημερίδα!
• ΚΟΡΟΝΑ(ιός) ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ και σήμερα!
Τί, ως το 2022, για να μπούμε στο «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»; Με τέτοια πανδημία, που έχει ξεσπάσει, φυσιολογικά «να μας λούζει κρύος ιδρώτας», για το «ως τότε ποιός θα ζει-ποιός θα έχει πεθάνει;»

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ: Μετά τους Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη, Αυγενάκη, Μαρινάκη, αυτοσυστήθηκε …ΚΑΙ ο Σωτήρης Τσιόρδας! Κύριε λοιμωξιολόγε καθηγητά «Αφείστε τον κόκκινο «ιό» και πιάστε τον Κοροναϊό»!

@@@ Δεχτήκαμε σήμερα αυξημένο αριθμό με τηλεφωνήματα, από φίλους και γνωστούς, για συγχαρητήρια, πρός το Νικο-Αγγελιδικό «ΑΕΚ Live», για την ενασχόληση του με την πανδημία, που έχει πλήξει τον πλανήτη Γη (= την Ευρώπη χειρότερα από κάθε άλλη ήπειρο), του οποίου «η διαμαντόπετρα» ήταν-είναι- και θα είναι «η ΑΕΚ»!
Συνεχίζουμε, λοιπόν

@@@ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ Νο 1: Το «Διάγγελμα»- Ανδριόπουλου, μέσω συνέντευξης του προς καθημερινή αθλητική εφημερίδα , ότι «Το πιθανό είναι, πως η ΑΕΚ θα μπει στο «Αγια Σοφιά», κατά το (2021) -2020»! ΄Αλλο ένα αρνητικό μήνυμα, που εκπέμφθηκε προς τους «Ενωσίτες» – και μάλιστα από κορυφαίας σημασίας αρμόδια χείλη- του διακεκριμένου αρχιτέκτονα , που έχει στα χέρια του το τιμόνι του πιο υπαρξιακού (μετά το «στάδιο Νέας Φιλαδέλφειας- Νίκος Γκούμας») , για την ΑΕΚ, έργου!

Κύριε , έγκυρε-εγκυρότατε υπεύθυνε, επειδή ο υπογράφων και το κείμενο αυτό δεν πάσχει από διγλωσσία και στα χέρια του έχει πιάσει μόνο πέννα ή πλήκτρα γραφομηχανής ή «ποντίκι» κομπιούτερ- ήτοι ποτέ ξεσκονίστρα, σας εκφράζει την βαθιά απογοήτευση του, για την « ξανά-ξανά-και ξανά» ψυχρολουσία από το (και) δικό σας: «Σπεύδουμε βραδέως»! Σε ημέρες- εποχή, που εξ αιτίας της «πανούκλας» με τον Κοροναϊό, όλοι οι «Ενωσίτες» προσπαθούμε να ανακαλύψουμε κάποια χαραμάδα, για να πάρουν ανάσα οι ελπίδες μας – κι αυτές είναι άμεσα συνυφασμένες με το «άρατε τας πύλας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ», εσείς δίνετε άλλη μία, από τις πάμπολλες μακρόσυρτες συνεντεύξεις σας και «μας λούζετε με κρύο ιδρώτα»!


΄Ωστε «να περιμένουμε» ουσιαστικά άλλες δύο αγωνιστικές σεζόν, για «να Αγιο-Σοφιστούμε» και να ρίξουμε στον Καιάδα το «νεκροταφείο»-Οακά , επίσης να συντηρηθούμε, με την εντύπωση του «προσωρινά», για την «σπιτονοικοκύρησα» Ριζούπολη; Μιλάτε σοβαρά, πως δεν θα έχουν εξαντληθεί, ως το 2022, οι ήδη «ψοφοδεείς»- οι «πνέουσες τα λοίσθια» αντοχές μας , που βάλλονται αδυσώπητα- άγρια από τον Κοροναϊό, απόδειξη, ότι αυτή την Τετάρτη (18-3-20) προστέθηκαν άλλα 31 κρούσματα και ανακοινώθηκαν μόνο τα 418- από τα υπολογιζόμενα, ότι στην χώρα μας υπερβαίνουν τα 2.000-3.000;

• «Ως τότε», κε Δημήτρη Ανδριόπουλε, με τέτοια «διαγγέλματα σας», όπως στην εφημερίδα , μπορείτε να απαντήσετε και να αναχαιτίσετε τον απελπισμένο «καταράκτη» των «κιτρινόμαυρων» πιστών: «Ποιός θα ζει- ποιός θα έχει πεθάνει»; Παρότι δεν υπάρχει πια «ο κακός δαίμονας» , ο πρώην δήμαρχος –με τις «ειδικές αποστολές», ούτε «παραμένει κλειδωμένο το συρτάρι, που χρησιμοποιούσε ο Λαφαζάνης» (= κατά την δική σας καταγγελία), ούτε το ΄Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας απειλείται από λιμνάζοντα βουρκο-λασπόνερα, ούτε από πυρκαγιές, ούτε από συσσωρευμένα απορρίματα, ούτε από παρατεταγμένα (…σαν την άμυνα του Πέδρο Μαρτίνς,κατά το 1-1 με την οικεία Πορτογαλοδιάσπαρτη, από τον ατζέντη Μέντες, «λυκο»- Γουλβς!) σκουπιδιάρικα; Κι ενώ ο γίγαντας Γιάννης Βούρος (= με …δύο «δεξιά χέρια» του τους αντιδήμαρχους Λύσσανδρο Γεωργαμλή και Ανθή Παπακώστα) «λύνει τον Γόρδιο Δεσμό»- της υπογειοποίησης;

• Πώς αλλιώς να σας το γράψουμε κε Ανδριόπουλε, από το … «ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΒΡΑΔΕΩΣ»,όπως Ο-Λ-Ο-Ι πιστεύουμε, ότι εφαρμόζετε (=ασφαλώς όχι για να βρίσκεστε στον αφρό της επικαιρότητας και οι «μεγάλες πόρτες» να σας είναι ανοικτές…) ; Ναι, ΜΙΣΟΥΜΕ αυτό το «Ως το 2022»,το πιο φρέσκο σας, από τα πολλά, με τα οποία έχουμε «βαρυστομαχιάσει» τόσα χρόνια , προπάντων και οι της δικής μας ηλικίας, που δικαιούμασταν να ζήσουμε ό,τι και στην αρχή της δεκαετίας του ΄60! Τότε με την παρουσία μας στο ΑΕΚ- Μπαρτσελόνα, κατά τα εγκαίνια του σταδίου Νέας Φιλαδελφείας- επί προεδρίας Νίκου Γκούμα!


• Επί τέλους, αντικαστήσατε το «βραδέως», με το «ΤΑΧΕΩΣ»! Για να επανακτήσει την κανονικότητα της η ΑΕΚ! ΚΑΙ ΤΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια να παίξει (= βάλτέ το στην άκρη του κεφαλιού και των σχεδίων σας) άλλο ένα Θεοπροορισμένο ρόλο: Σαν… «Ο ΕΒΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ» να αναχαιτίσει τις «ναζιστικές» ορδές του «νέου Αδόλφου Χίτλερ», του Ταγίπ Ερντογάν!

ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ;
@@@ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ Νο 2: «Μένοντας στο σπίτι μας», αναγκαστικά παρακολουθούμε και τηλεόραση. Σχεδόν αποκλειστικά τα δελτία ειδήσεων, για να ενημερωνόμαστε για «την φονική επέλαση» του Κοροναϊού.

• ΚΙ εκεί, που μονολογούσαμε, ότι «τουλάχιστο τα αυτιά μας ησύχασαν από τις Γιωργο-Μινουϊκές αθλητικές εκομπές, που δεν πρόλαβαν, επίσης, να ζητήσουν ένα, έστω, «συγγνώμη» από τους , ΄Ελληνες μπασκετόφιλους, για την δουλικότητα, που επέδειξαν απέναντι στον Αμερικανό χρυσοθήρα, Ρικ Πιτίνο». Αλλά και «για την μεροληψία ,υπέρ του πρασινο-κόκκινου δίπολου Ευρωλιγκάτου καθεστώτος»…΄Ομως, ΝΑ΄ΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ «ΜΟΛΥΝΣΗ» από τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτών των χαλεπών ημερών…

…Από τον λοιμωξιολόγο Σωτήριο Τσιόρδα, που «ανταγωνίζεται» σε τηλεπροβολή τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο (=δεδηλωμένο οπαδό του Οσφπ και με συνεργασίες διαφημιστικού περιεχόμενου , κατά την κυριαρχία του Σωκράτη Κόκκαλη).

• Ο καθηγητής έκρινε … «κατάλληλη την ώρα» κι ενώ το 98% των Ελλήνων «κρέμονται από τα χείλη του», για την πιο υπεύθυνη ενημέρωση περί του… «ΚΟΡΟΝΑ»(ιού), εκείνος να μπλέξει, προσθέσει και τα … «ΓΡΑΜΜΑΤΑ» (του)!

• Συγκεκριμένα ο τόσο εξειδικευμένος επιστήμονας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, που του έχει δώσει η Κυβέρνηση, για «να μοστράρει», το εντελώς αταίριαστο και προκλητικό «ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!

• Θα μας πείτε, γιατί δεν ολοκλήρωσε τα λόγια του, δηλαδή, πως «ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»; ΄Ισως να θέλησε να αποφύγει τον συσχετισμό του με αυτή την στιγμή, που βρίσκεται ο Πειραιώτης πρόεδρος. Γνωστό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ότι ο κ.Μαρινάκης έχει προσβληθεί από το μικρόβιο, μετά από απουσία του στο εξωτερικό. Ο ευφυής επιστήμονας να σκέφτηκε: « Κανένας δεν θέλω μου προσάψει, ότι «τώρα κόλλησα τον ιό, από τον Μαρινάκη», αφού είναι γεγονός , πως έχω κολλήσει το οπαδικό μικρόβιο από μικρός»!

ΚΑΙ γιατί, λοιπόν, τώρα ο λοιμωξιολόγος αυτοσυστήθηκε; Μάλλον, για «να κερδίσει και πολιτικούς πόντους», αφού όλο το περιβάλλον είναι «Ολυμπιακό». Ακόμη δε, για να δείξει, προς τον «όπου φυσσάει ο άνεμος», Αλέξη Κούγια, ότι «αποδέχεται…κι αυξάνει με τους ρυθμούς που μας επισκέπτεται ο Κοροναϊός», την τοποθέτηση του για «Τερματισμό του πρωταθλήματος και να ισχύσει η τωρινή βαθμολογία»!

• Σ.Σ.1: ΄Εχετε προσέξει, ότι ο συμπαθέστατος σε όλα τα άλλα μίστερ «Είμαι κόκκινος Ολυμπιακός» φατσικά μοιάζει του Γιάννη Γρανίτσα, κατ΄άλλους του Γούντι ΄Αλεν; Κι όχι, πως αυτό είναι κάτι το αρνητικό , πολύ περισσότερο όχι αποκρουστικό.

• Σ.Σ.2: Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ γνωστοποίησε, ότι δεν πρόκειται να διακοπούν τελεσίδικα τα πρωταθλήματα Ευρώπης και τα εθνικά. ΄Αλλος νέος κόλαφος κατά του «Φιλιππινέζου» των Βαγγέλη και Ιβάν, ιδιοκτήτη της ΑΕΛάρισας. Ο Τσέφεριν… «ούτε η δικηγόρος Μαρούκα της ΕΕΑ να ήταν», δίνοντας τέτοια κατραπακιά στον γλοιώδη σβέρκο του «υπηρέτη των αφεντάδων»! Θέλει τον Παόκ 2ο = Τσαμπιονικό, ώστε μετά από τέτοιο «πούλημα» των κραυγών του περί «πολυϊδιοκτησίας Τούμπας- Ξάνθης», να μη ερεθίσει κι άλλο τον αιμοβόρο Γκιόργκι, για να του διακόψει το δώρο με τους δανεικούς Ουάρντα- Κάτσε (οι οποίοι την μια σεζόν «έκακαν προπονητή» τον Κάναντι,στο Πςεριστέρι, εφέτος τον Γρηγορίου, στη Λάρσα)!

• Σ.Σ.3: Ο Στράτος Περπέργλου, που παίζει στην Ευρωλίγκα, φανέρωσε, ότι «στη νεαρή ηλικία μου ήμουν ΑΕΚ». Ποτέ δεν είναι αργά. ΄Οπως δεν θα είναι και για τον Ντούσαν Σάκοτα, αντίθετα με την «διχασμένη προσωπικότητα», όπως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που από «βλήμα τρίφυλλος» έχει συμφωνήσει με τον Μπαρτζώκα (που ξεκινάει από τον Σλούκα).

• Σ.Σ.4: Οι Αμερικάνοι ξεκίνησαν «τη μονομαχία» με τον Κοροναϊό, σε εργαστήρι του Σιάτλ. Οι Γάλλοι χρησιμοποιούν, στα δικά τους ιατρικά πειράματα, την Χλωροκίνη. Η χλωρίνη είναι διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου, αποτελεσματικό λευκαντικό, απολυμαντικό μέσο. Θα προλάβει, ένας από αυτούς, την Κίνα ή την Γερμανία;

• Σ.Σ.5: ΄Αλλοι τον ονομάζουν «Κοροναϊό», άλλοι «Κορονοϊό». Το σωστό; Πάντως, μη ξεχάσουμε να διορθώσουμε το χθεσινό «λειψανία», σε «λιψανεία»- αφού και τα λάθη για …μας είναι!

• Σ.Σ. 6: Πράγματι οι Αρχές της Παραγουάης έχουν συλλάβει-φυλακίσει τον Ροναλντίνιο, σαν … «υπερωκεάνιο» διακίνησης ναρκωτικών; Ο άλλοτε «σούπερ 1», κάνει, στις φυλακές, τον μαραγκό.

• Σ.Σ.7: Ο Χαρο-ιός έπληξε ιατρικό – νοσηλευτικό – διοικητικό προσωπικό από τα μεγάλα νοσοκομεία μας, « Γιώργος Γεννηματάς» και «Αγία ΄Ολγα». Τί άλλο μπορούμε από την ευχοπροσευχή «Ο Θεός να βάλει το χέρι Του»;

• Σ.Σ.8: Νέο απαγορευτικό μέτρο: «Όχι συγκεντρώσεις πάνω από δέκα ατόμων». Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με 1000άρι ευρώ (= ιδέ υπουργός Στέλιος Πέτσας). Ως τώρα οι περισσότερες παραβάσεις (150) σε καταστήματα στην Αττική!΄Αλλο μέτρο: επίδομα 800 ευρώ σε όποιον εργαζόμενο απολύεται από την δουλειά του (= ιδέ υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας). ΄Αλλο: Οι Κινέζοι μας έστειλαν, για βοήθεια, 50.000 μάσκες (= ιδέ υπουργός Βασίλης Κικίλιας). Φοριούνται κι από…μασκαράδες, που δεν τηρούν το «Μένουμε στο σπίτι μας»; 500 συνεργεία «θα αλωνίζουν» τις περιοχές, για να υποβάλουν σε εξετάσεις τους ύποπτους για μόλυνση.

• Σ.Σ. 9: Οδεύουν προς ματαίωση οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο (= θα ανακουφιστεί η παγκόσμια Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία τόχε απαιτήσει από την πολυεθνικών συμφερόντων ΔΟΕ). Ματαιώθηκε η τραγοδιστική Γιουροβίζιον, στο Ρότερνταμ.

• Σ.Σ.10: Γιάννης Ιωαννίδης, λοιμωξιολόγος του Στάνφορντ: «Πιθανό στην Ελλάδα 50.000 τα κρούσματα»!


@@@ ΑΝΗΚΟΥΜΕ στην ομάδα των ευπαθών, δεν είναι ντροπή, ούτε κακό, να το γνωστοποιούμε. Ανήκουμε και στην κατηγορία των παπούδων, με τις Νέλλη και Φαίδρα (= του Αντώνη και της Βιβής), που «δεν μπορούμε» να τις δούμε, να τις χαρούμε. ΄Ητοι είμαστε όπως εσείς, οι συντριπτικά περισσότεροι- όπου όλοι μαζί πάσχουμε-συμπάσχουμε. Το «είμαστε όλοι σαν μια θαλασσινή σταγόνα σε αχαρτογράφητο ωκεανό», είναι η νέα πραγματικότητα μας … Φευ!

ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ


Comments are closed.