Κυβερνητική επιβεβαίωση για το γήπεδο της ΑΕΚ! Τι λέει ο Υφυπουργός Παιδείας για το χρονοδιάγραμμα…

0

Λαβράκι για το γήπεδο της ΑΕΚ, βγήκε από την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στον Πύργο Ηλείας!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο οποίος μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ, χωρίς να κρύψει τα έντονα… Ενωσίτικα συναισθήματα του…


Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Υφυπουργός Παιδείας
Ότι ήταν να κάνει η κυβέρνηση για το γήπεδο της ΑΕΚ το έκανε! Είμαστε στην τελική ευθεία…

Στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στην Ηλεία, βρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.
Ο κ. Μπαξεβανάκης δεν έκρυψε τα αισθήματα του για την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο καυτό θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, εκφράζοντας την απόλυτη αισιοδοξία του ότι η διαδικασία βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Για το γήπεδο αυτό που ήταν να κάνει το Υπουργείο Εσωτερικών, ξέρετε το έκανε… Και με κόστος και με αντιπαλότητα. Κόντρα σε πολλά εμπόδια, το ξέρει πολύ καλά η ΑΕΚ. Είμαστε στην τελική ευθεία…»
Ο Υφυπουργός Παιδείας, αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την ΑΕΚ, ζητώντας ένα δίκαιο πρωτάθλημα, στο οποίο – όπως είπε – η Ένωση θα έχει πολλές ελπίδες επειδή διαθέτει καλή ομάδα.
«Μου είπαν να μην έρθω γιατί λέει… άμα γίνει γνωστό ότι είσαι ΑΕΚ δεν θα έχεις καλή τύχη την επόμενη φορά… Οι παλιές αγάπες είναι οι μεγαλύτερες. Επομένως ΑΕΚ είμαστε και ΑΕΚ θα συνεχίσουμε. Αυτό που πρέπει να επιδιώξουμε είναι να γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα, να σπάσει οριστικά η παράγκα, να παίζονται οι αγώνες επί ίσιος όροις. Αν συμβεί αυτό έχουμε πολλές πιθανότητες γιατί και καλή ομάδα είμαστε, αλλά πάνω από όλα έχουμε και κάτι που δεν έχουν οι άλλες λεγόμενες… μεγάλες ομάδες. Είμαστε καθαροί και έντιμοι».


Comments are closed.