ΜΠΑΣΚΕΤ
Λαρεντζάκης: Κρατάω τα θετικά στοιχεία και τώρα ΑΕΚ!


Για την εμπειρία του με την Εθνική και για την έναρξη της προετοιμασίας με την ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ» ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Η αλήθεια είναι ότι λίγο-πολύ το περίμενα ότι θα κοπώ από την 12άδα. Ωστόσο, κρατάω τα θετικά στοιχεία που πήρα. Οι εμπειρίες που πήραν είναι πολλές και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».
Για το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τους κορυφαίους Έλληνες παίχτες είπε: «Είναι πολύ ωραίο. Το μπάσκετ γίνεται πιο εύκολο, όταν οι συμπαίκτες σου είναι τόσο καλοί παίκτες. Οπότε είμαι χαρούμενος για την εμπειρία αυτή και τώρα θα συνεχίσω τη δουλειά».
Έπειτα ο “Λάρι” έστειλε μήνυμα… ετοιμότητας για τη σεζόν που μας έρχεται: «Τώρα φεύγω από την Εθνική, θα ξεκουραστώ δύο-τρεις μέρες και θα πάω στην ομάδα μου, στην ΑΕΚ, για να δουλέψω και εκεί, για να είμαι έτοιμος στη νέα σεζόν που έρχεται».
Όσο για τον καυγά του Μπουρούση με τον Παππά ο Γιαννούλης είπε:«Εντάξει είναι. Όλα καλά».

