Λύσσα-νδρου κακιά..

0

Λυσσάξατε με την απομάκρυνση Λυσσάνδρου.. αφού το αφεντικό ξέρει.. η αποψήλωση της πρωταθληματικής ομάδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.. Ο Μηνάς ήταν από τους στυλοβάτες εκείνης της χρονιάς, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.. Λυσσάξτε τσαούσες που έλεγε και ο αείμνηστος Γιώργος Μαρίνος στο Ciao Ant1..

Για αυτό εξάλλου και «τα είπαν Τίγρης και Ζαγοράκης!».. μένω ήσυχος.. Κι όμως ο άνθρωπος που απείλησε την κυβέρνηση σε περίπτωση που πέσει η μπουγάτσα της καρδιάς του.. ανταμοίβεται από την ίδια την κυβέρνηση σε ένα κρίσιμο για τον χώρο πόστο.. Ελλάς το μπαχαλείο σου..

Με αγωνία περιμένουμε την νέα μεγαλειώδη εμφάνιση του θρήνου στην Ολλανδία, αφού ως γνωστόν μόνο η αρμάδα του Μαρτίνς δίνει βαθμούς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.. και κρατάει την Ελλάδα ψηλά.. γνωστή καραμέλα.. που βοηθά στην (ερυθρο)λεύκανση των δοντιών..

Η μεταγραφή του Σωκράτη πάντως ήδη δικαιώνει αυτούς που ΔΕΝ την πίστεψαν.. Του τα έλεγε ο Λάζαρος αλλά αυτός τπτ.. για να δούμε αν θα ακολουθήσει και ο Λιβάγια, που υπέγραψε στην Χάιντουκ της καρδιάς του για να προπονείται μέχρι να πιάσει λιμάνι..

Δεν πανηγύρισε ο Μήτρογλου το γκολ απέναντι στην πρώην νομάδα του.. Τίμησε τα κάλπικα πρωταθλήματα που πήρε τόσα χρόνια στο λιμάνι.. εξάλλου του χρόνου μπορεί να πλαισιώνει τον Λιβάγια στην κορφή της επίθεσης του θρήνου.. λίγα ένσημα εμειναν για να θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης..

Η Λαμία του ex-ΑΕΛ Γρηγορίου άσκησε σεξουαλική βία παρενόχλησε την ΑΕΛιγνάδη του Κούγια.. η οποία έχει ήδη παραγραφεί από την SuperLeague.. και φτιάχνει κορμό για να ανέβει σύντομα στα αλώνια..

Τα βλέματα όλων πλεόν στη Λεωφόρο, λες και αν κερδίσουμε (στην καλύτερη κανά ξενέρωτο Χ προβλέπεται) η ομάδα μπαίνει σε τροχιά τίτλου.. Μεταξύ μας.. αρέσει ο Ράσταβατς σε Τίγρη, Γιαννάκη, Παλαύκη και Ντούσαν..

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Ψήνονται μεγάλες επιστροφές το καλοκαίρι παικτών που διαπρέπουν στα εξωτερικά.. Μπότοξ και Καρακλάγιξ..


Comments are closed.