Με Λιβάι και Μαχαίρα πάντα ο κόσμος προχωρεί!

0

Η ΑΕΚ χθες δεν έπαιξε κανένα υπερποδόσφαιρο. Αλλά πήρε αυτό που ήθελε άνετα και επαγγελματικά με το εμφατικό 3-0 να τονώνει πριν από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό ματς

Τι κρατάμε όμως από τη χθεσινή νίκη; Ένα πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα. Ότι όταν μια ομάδα δαπανάει λεφτά εκεί που πρέπει (Λιβάι Γκαρσία) και επενδύει σε νέα ταλέντα όπως πρέπει (Μαχαίρας), μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Γιατί αφενός γεμίζει με ποιότητα και αγωνιστικότητα, αφετέρου γεμίζει με πάθος και κίνητρο.

Ο Γκαρσία χθες έκανε το εύκολο γκολ. Πράγμα που έλειπε από την ΑΕΚ. Με ελάχιστο χρονικό διάστημα στην ομάδα, κατάφερε να σκοράρει και να κάνει κανα δυο μπούκες. Απόλαυση βέβαια εκτός από το γκολ και τη συνολικότερη παρουσία του ήταν οι δηλώσεις μετά το τέλος του ματς. Πρόκειται για ατάκες που… φτιάχνουν τον κόσμο. Ο ίδιος δήλωσε ότι διάλεξε την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό γιατί ένιωσε μια βαθύτερη σύνδεση, γιατί κατάλαβε ότι η ΑΕΚ τον ήθελε περισσότερο. Και είναι σπάνιο σήμερα να συναντάς παίχτες που λειτουργούν με το ένστικτο και το συναίσθημα.

Από την άλλη βλέποντας το χθεσινό Μαχαίρα αισθάνθηκα λες και κάναμε νέα μεταγραφή χωρίς να μας την ανακοίνωσε κανένας. Πολύ ωραίος ο πιτσιρίκος. Με διαρκή τρεξίματα, ωραίες ντρίμπλες, δυνατά μπασίματα και ασίστ για γκολ. Το πιο όμορφο όμως ήταν το πάθος και η φρεσκάδα του. Η όρεξή του να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Και την άρπαξε επάξια. Αυτό έλειπε από την ΑΕΚ. Το πάθος, το κίνητρο, η ζωντάνια. Μακάρι ο Μαχαίρας να μην ήταν μια λάμψη αλλά μια φωτιά με διάρκεια. Θα χρειαστεί να πάρει ευκαιρίες, εμπειρίες και βοήθειες από τον πάγκο γιατί δείχνει πολλά υποσχόμενος.

Που καταλήγουμε λοιπόν; Ότι η ΑΕΚ με σωστές επενδύσεις και ανάδειξη νέου φρέσκου στοιχείου, μπορεί να ζωντανέψει. Να βγει τουλάχιστον από τη στασιμότητα των δύο τελευταίων ετών.

Είναι νωρίς ακόμη, αλλά το χθεσινό ματς μας έδωσε ελπίδα.

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

Νικόλας Κολυτάς


Comments are closed.