ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιδηρά… σφυρίχτρα

Tι έχει κάνει η ΑΕΚ στο παρελθόν με τον διαιτητη απο το σύνδεσμο των Δωδεκανήσων;

Published

on

Tι έχει κάνει η ΑΕΚ στο παρελθόν με τον διαιτητη απο το σύνδεσμο των Δωδεκανήσων;

thumb_640

 Επιμέλεια: Στάθης Τσεβάς

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα με πρώτο βοηθό τον Ευθυμιάδη απο την Πιερία, δεύτερο βοηθό τον Κωσταρά απο την Αιτωλοκαρνανία, τέταρτος ο Σταύρος Μάνταλος απο την Καβάλα και παρατηρητής ο Δημήτρης Καλύβας.

Ο Σιδηρόπουλος είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής. Είχε διευθύνει και πάλι τον περσινό αγώνα της 4ης αγωνιστικής, στην Τούμπα, στον οποίο η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1. Τότε δεν είχε δει πέναλτι του Κάτσε στον Σιμόες, μία απόφαση που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Η Ένωση τον είχε συναντήσει πρόσφατα τον Θεσσαλονικιό διαιτητή από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσων, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε δίκαια από τον Ολυμπιακό και χωρίς κάποιο φαλτσοσφύριγμα.

Συνολικά η… προϊστορία με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο είναι θετική για την ΑΕΚ καθώς μετράει 8 νίκες, 6 ήττες και 1 ισοπαλία με την τελευταία νίκη να είναι στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό όπου η ιστορία είναι γνωστή.

Οι υπόλοιποι διαιτητές των αγώνων της 9ης αγωνιστικής είναι:

Σάββατο 29/10/2016

15:00 ΑΕΛ-Πανιώνιος: Καλογερόπουλος (Αθήνα)
17:15 Ξάνθη-Κέρκυρα: Νεοφυτιάδης (Κόρινθος)
19:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Δελφάκης (Αρκαδία)

Κυριακή 30/10/2016

15:00 Παναθηναϊκός-Ηρακλής: Ευαγγέλου (Αθήνα)
17:15 Βέροια-Πλατανιάς: Μπλάνας (Μεσσηνία)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Γκρανάς (Θράκη)
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)

Δευτέρα 31/10/2016

19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάδης (Σέρρες)

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement