Με την ελπίδα να θυμίσεις λίγο… ΑΕΚ!

0

Ξεκινάμε λοιπόν… Μετά από πανδημίες, σεισμούς, πλημμύρες, φωτιές, μετεωρίτες και έναν… χαμένο τελικό κυπέλλου… Και όσο ξενερωμένοι κι αν είμαστε, η αγάπη μας για αυτή την ομάδα δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά της.

Προσδοκίες; Στόχοι; Όνειρα; Πετσοκομμένα όλα αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε. Άλλωστε το έχει στην κούτρα της η ΑΕΚ να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες της. Αυτή είναι η ιστορία της και γι’ αυτό τη λατρεύουμε είτε παίζει με τον Αρκούδα, είτε παίζει με τον Ριβάλντο.

Δύο χρόνια αγωνιστικής μετριότητας και ανυπαρξίας είναι πολλά όμως. Η υπομονή τελειώνει προς όλους όσοι κρατούν τα ηνία της ομάδας είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό επίπεδο. Θέλουμε να δούμε μια ΑΕΚ που να σέβεται τη λατρεία που της θρέφουμε. Που να ιδρώνει για εμάς, να μην περπατάει.

Και σε αυτό από τη στιγμή που στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν τα υπέρογκα συμβόλαια και οι πανάκριβες μεταγραφές, παίζει μεγάλο ρόλο η προσωπικότητα των παικτών αλλά και το πλάνο του προπονητή. Το 2018 η ΑΕΚ δεν είχε υπερομάδα. Είχε όμως τα δύο παραπάνω και πραγματικά πίστευες ότι οποιονδήποτε αντίπαλο μπορούσε να τον κοιτάξει στα μάτια.

Αυτή την αγριάδα στο βλέμμα ψάχνουμε δυο χρόνια τώρα. Που θα πάει θα τη βρούμε. Δεν μπορεί…

Καλή αρχή ΑΕΚάρα μου…

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

Νικόλας Κολυτάς


Comments are closed.