Να γιατί… θα τα πάρουμε όλα!

0

Παρουσιάζουμε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιούλιος Αργυρού στον Γιάννη Κάρμα και το ΑΕΚ LIVE

Πως κρίνεις εσύ την φετινή χρονιά της ΑΕΚ;

. Την θεωρώ πετυχημένη τη χρονιά μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Ο πήχης πρέπει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά και ομαδικά αλλά και ατομικά. Η φετινή ΑΕΚ ήταν καινούργια ομάδα με 7-8 παίκτες καινούργιους και καταφέραμε να τερματίσουμε 2η στο Τσάλεντζ Καπ και 2η στο πρωτάθλημα.

Ποιες είναι οι βλέψεις σου για τη νέα χρονιά;

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για φέτος. Βλέποντας και πως κινείται η διοίκηση με τον προπονητή, προσπαθώντας να κρατήσει τον βασικό κορμό με βρίσκει πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο. Είναι κάτι που δεν γίνεται συχνά στη Ελλάδα και για να πρωταγωνιστεί μια ομάδα αυτό πρέπει να κάνει είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό και η ΑΕΚ έχει σκοπό να το κάνει για πολλά χρόνια. Για τη νέα χρονιά πάμε για το ντάμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

 Είσαι ευχαριστημένος με την παρουσία του κόσμου και τι είναι αυτό που θα ήθελες να τους πεις για τη νέα χρονιά;

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πραγματικά!!! Είμαι λίγο πάνω από 4 μήνες στην ομάδα και η αγάπη, στήριξη και τα μυνήματα που λαμβάνω είναι πάρα πολλά. Δεν το πιστεύω αυτό! Και στο γήπεδο είναι ο 8ος μας παίκτης! Τους νιώθουμε πολύ, νιώθουμε το παλμό που δίνουν στο γήπεδο και πόσο αγαπάνε το τμήμα μας. Αυτό που θα τους έλεγα είναι να συνεχίσουν όπως είναι μόνο αυτό και τους ευχαριστούμε πολύ που είναι πάντα δίπλα μας !!!
Πως κρίνεις το επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα;
Είναι ψηλό το επίπεδο στη Ελλάδα. Αν και από όλα τα ομαδικά αθλήματα αυτό που βλέπω εγώ είναι και το πιο αδικημένο. Έχει όμως πολλά ταλέντα το ελληνικό χάντμπολ απλά δεν έχουν κίνητρο να συνεχίσουν και μόνο οι πολύ καλοί μένουν. Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση σε αυτό το κομμάτι. Παλιά δεν ήταν έτσι γιατί το παρακολουθούσα, είχε περισσότερους αθλητές, είχε περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες, είχε ξένους παίκτες που ανέβαζαν το επίπεδο και το πιο σημαντικό είχε λεφτά.

Είδαμε πως η δίψα σου μεγάλωνε από αγώνα σε αγώνα ειδικά προς το τέλος, με τους αγώνες τους ευρωπαικούς αλλά και τα τελικά του πρωταθλήματος, τι ήταν αυτό που σου έδινε κίνητρο και ενώ οι άλλοι έπεφταν εσύ ανέβαζες ολοένα την απόδοσή σου;

Γενικά όταν μπαίνω στο γήπεδο αυτό που με χαρακτηρίζει είναι το πάθος μου και το να εκφράζομαι αρκετά. Όποιο αντίπαλο έχω απέναντι μου έμαθα να τα δίνω όλα και να πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Πραγματικά όταν ήρθα στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο πίστευα πολύ και ήθελα πολύ να πάρω ένα τίτλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά αυτό με πεισμώνει ακόμα περισσότερο και θα τα δώσω όλα από την αρχή της νέας χρονιάς για να τα κατακτήσουμε όλα και γιατί μας αξίζει!!!

Έχεις ανάγκη να πεις δυο λόγια για τους ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει;

Αυτό που θα ήθελα πολύ να εκφράσω είναι τις ευχαριστίες μου στην οικογένεια μου για την στήριξη τους. Δεν θα μπορούσα να τους αλλάξω με τίποτα. Ήταν δίπλα μου συνεχώς, ειδικά στα δύσκολα και όχι μόνο η γυναίκα μου και το παιδί μου. Τα αδέρφια μου ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν συνεχώς δίπλα μου και τους χρωστώ πάρα πολλά. Μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά.


Comments are closed.