Μια εκεί και μια εδώ, στην Εθνική οδό…

0

Στην Θεσσαλονίκη για το treble το handball της ΑΕΚ. Εκεί που οι “μάγκες” έδειξαν τον δρόμο και οι πιο μάγκες τον περπάτησαν και γέμισαν την Εθνική οδό δάφνες, για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές

Μια χρονιά αήττητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη τελειώνει στην ερωτική Θεσσαλονίκη. Εκεί που ο κόσμος της ΑΕΚ κατάφερνε πάντα να φωνάζει ΑΕΚ σε μια γωνιά κάθε γηπέδου που φιλοξενούσε την ΑΕΚ. Στην πόλη που η Ενωσίτες έκαναν φιέστα και ήταν περισσότεροι στο γήπεδο εκείνων που τα γκάλοπ του δείχνουν δεύτερη δύναμη οπαδικά στον Γαλαξία και πρώτη στον Μασούτη.

Αδέρφια, φίλοι και σύντροφοι ΑΕΚτζήδες, πόσο όμορφο θα ήταν να γέμιζε ξανά σήμερα η Εθνική οδός από εμάς που αποθεώνουμε το θαύμα του τμήματος handball. Ραντεβού εκεί που ερωτευτήκαμε την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Ραντεβού στους δρόμους του αγώνα και στην Εθνική οδό που έγινε τραγούδι της κιτρινόμαυρης εξέδρας. Το τρίτο κύπελλο μας κλείνει το μάτι σήμερα και αν και δεν ταιριάζει η έπαρση στην ΑΕΚ, είναι μεγάλη ηδονή να τους βλέπεις να κλαίνε, να αποχωρούν από το πρωτάθλημα, να βγάζουν ανακοινώσεις.

Πρωτάθλημα και κύπελλο και Ευρωπαϊκό!!!

by KKRK


Comments are closed.