ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Οργανωμένοι ΠΑΣ Γιάννινα: Θα είναι ο τελευταίος;

Published

on

Έχουμε πραγματικά βαρεθεί τον τελευταίο καιρό να αρκούμαστε σε ευχολόγια και να πέφτουμε από τα σύννεφα. Ειδικά εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΣ βιώσαμε πάρα πολύ πρόσφατα μία παραλίγο τραγωδία. Ευτυχώς τα δικά μας παιδιά είναι εν ζωή, δυστυχώς κάποιοι άλλοι οπαδοί δεν τα καταφέρανε. Γιατί;


Γιατί πολύ απλά κάποιοι έχουνε μπερδέψει την αγάπη για την ομάδα με την τυφλή βία, τα μπραβιλίκια, τους χουλιγκανισμούς χωρίς κανένα μετρό. Όλοι αυτοί θέλουν να αποδείξουν τι; Ότι είναι πιο δυνατοί απ’ τους υπόλοιπους; Πώς είναι πιο δυνατοί; Αφού όπου και να ξεμυτήσουν φορτώνουν και φορτώνουν και φορτώνονται με πράγματα. Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τις κερκίδες. Όλοι αυτοί χρησιμοποιούν το πρόσχημα της κερκίδας για δικά τους οφέλη. Όλοι αυτοί κινούνται στον υπόκοσμο και συνεργάζονται άμεσα με τις διοικήσεις τους. Έχουνε χάσει το όποιο νόημα και δεν έχουν γίνει τίποτε άλλο πέρα από εταιρείες δολοφόνων.

Δυστυχώς, όλο αυτό το θέμα δεν θα τελειώσει από τη μία μέρα στην άλλη. Δυστυχώς, ο Μιχάλης δεν θα είναι ο τελευταίος. Το γιατί ψάξτε να το βρείτε σε αυτούς που άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν όπως εξελίχθηκαν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είδαμε ότι κάποιοι με απόφαση από πολύ ψηλά άφησαν επίτηδες να γίνει όλο αυτό το μακελειό. Και αυτό είναι αρκετό για να καταλάβουμε τη διαπλοκή.
Οι οπαδοί δεν έχουν σχέση με μαχαίρια οι οπαδοί δεν είναι δολοφόνοι. Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι σας, δεν θέλουμε να ζητάμε αντίποινα και να γίνουμε σαν εσάς. Η θέση μας είναι στην κερκίδα και ο εχθρός μας δεν βρίσκεται στο απέναντι πέταλο αλλά τις περισσότερες φορές βρίσκεται σε δερμάτινες θέσεις στην εξέδρα των επισήμων, σε αυτούς που επίσης μας χαλάνε τις Κυριακές. Μας χωρίζουνε πολλά από πολλούς οι οποίοι δηλώνουν οπαδοί.
Φωνάζουμε λευτεριά στα μυαλά των οπαδών και εννοούμε ότι μόνο έτσι ίσως δούμε την αλλαγή που θέλουμε να γίνουμε.

DISORDER BLUE Athens group
PAS GIANNINA

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement