ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Νέα δικαίωση στο ΣτΕ για τον Ναό! Ακυρώθηκε προσφυγή κατοίκων

Avatar photo

Published

on

Συνεχίζονται κανονικά τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίζουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου και του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά» στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε σήμερα την αίτηση 56 κατοίκων της περιοχής που ζητούσαν να «παγώσουν» προσωρινά τα έργα μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση επί της κυρίας προσφυγής που έχουν καταθέσει.

Οι κάτοικοι ζητούσαν να ακυρωθούν οι αποφάσεις αδειοδότησης και δόμησης του έργου. Υποστήριζαν, μεταξύ των άλλων, ότι από την κατασκευή και λειτουργία του γηπέδου, κ.λπ., θα επέλθει επιδείνωση του οικιστικού και φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής, λόγω της θυσίας της δασικής βλάστησης (κοπή δένδρων).

Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ με πρόεδρο τον Αθανάσιο Ράντο, με την υπ΄ αριθμ 347/2017 απόφαση αναστολής του απέρριψε, ως αβάσιμους, όλους ισχυρισμούς των κατοίκων.

Continue Reading
Advertisement