ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ντικούδης και Χατζής συμπαίκτες ξανά για καλό σκοπό!

Published

on

Οι Δήμος Ντικούδης και Νίκος Χατζής  θα λάβουν ως παλαίμαχοι μέρος σε φιλικό αγώνα στο Σχηματάρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό!

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου κι ώρα 20:30 θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο στο Σχηματάρι.
Η κίνηση αυτή έγινε από την τοπική ομάδα του Ερμή μαζί με την ΔΗ.Κ.Ε.Τ αλλά και την ομάδα βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη.
Ο μικρός πάσχει από τη βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και ως εκ τούτου πρέπει να μεταβεί στη Βοστώνη για θεραπεία.
 Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ και στην αναμέτρηση θα αγωνιστούν πολλοί παλαίμαχοι άσοι και της ΑΕΚ, όπως οι Νίκος Χατζής και Δήμος Ντικούδης.

Continue Reading
Advertisement