ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Ο ακριβός Σωκράτης

Published

on

 

ÐÁÏÊ - ÁÅÊ / 29ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ SUPERLEAGUE

Για τα καλά θα πρέπει να «ξηλωθεί» η Ρεάλ, (και όποιος άλλος) θέλει να κάνει δικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας (ανάμεσα σε αυτά και της «Bild») ήθελαν τους Μαδριλένους να βλέπουν τον Έλληνα στόπερ ως αντικαταστάτη του Πέπε. Σε περίπτωση όμως που ισχύει αυτό, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Παπασταθόπουλος κοστολογείται αυτή τη στιγμή από τη Ντόρτμουντ στα 60 εκατ. ευρώ. Και δεν αναμένεται οι Βεστφαλοί να πέσουν πολύ από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, έστω κι αν ο ίδιος θα πιέσει σε περίπτωση πρότασης, ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην Primera Division.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement