Ο ενθουσιασμός των νέων παρέσυρε και τον Τίγρη..

0

Το μεταγραφικό ντεμαράζ από το καλάθι των ελεύθερων είναι ενδεικτικό της όρεξης που άνοιξε στην ομάδα συμπεριλαμβανομένου και του διοικητικού ηγέτη..

*** Τα στραβοπατήματα των ανταγωνιστών με το καλημέρα και ο ενθουσιασμός της εξέδρας ήταν η αφορμή για τη μεταγραφή του Μοχαμαντί..

*** Η αιτία ήταν η φανερή έλλειψη στη θέση του αριστερού μπακ.. και η κατά συνέπεια τραγική αμυντική λειτουργία σε ένα σαφώς αδύνατο αντίπαλο που είχε δυο επικίνδυνους και γρήγορους παίκτες (Τουραμ και Καπραλ) που άνετα θα μπορούσαν να αποτελέσουν προσθήκες το Γενάρη..

*** Προφανώς το ματς απέναντι στο νεοφώτιστο παράρτημα (κακά τα ψέματα) που μάλιστα έπαιζε μια ώρα με 10 παίκτες, δεν προφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα..

*** Ούτε και ο Ατρόμητος ή ο ΠΑΣ συγκρίνεται σαν δυσκολία με τον Ιωνικό.. ωστόσο σε μια πρώτη ματιά αφενός ο Ιωνικός δεν έφτιαξε άσχημη ομάδα και θα δυσκολέψει και τους αντίπαλους διεκδικητές, αφετέρου πολύ πιθανόν κι εμείς να χάναμε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ αν είχε της ευκαιρίες που έχασε ο Ιωνικός στο πρώτο 30λεπτο, άρα σημασία έχει το τρίποντο..

*** Όποτε χαμηλά η μπάλα, δουλειά και συγκέντρωση στους στόχους.. το ρόστερ είναι πλέον αρκετά καλό, το στοίχημα είναι να δέσει κιόλας σαν ομάδα..

*** Η διαφορά του να έχεις ένα εκατομμύριο από το να μην έχεις, είναι σαν να κοιτας στον πάγκο και να βλέπεις τον Τσουμπερ και από την άλλη να βλέπεις Αλμπάνη, με όλο το σεβασμό στον Χρηστάρα που ελπίζουμε να γυρίσει καλύτερος..

*** Ο Μαρτινς δεν ξέρω αν θα κάνει παρέλαση φέτος, αλλά Σιόβα ζούμε στην Αγία Σοφία να σε δούμε.. αν γίνεται δίδυμο με τον Κωστάκη, ακόμα καλύτερα..

*** Για τον Ραζβαν πάντως, ο παοκ κέρδισε..

*** Πάμε για το διπλό στην Κρήτη!

Ο ΠαRάσιτος..

Υγ. Και που’στε.. Έρχεται και αμυντικός μέχρι μεθαύριο.. ονόματα δεν λέμε..


Comments are closed.