Ο Φαταούλ δεν αντέχει να χάνει ούτε στο GNTM..

0

«Έφυγε» ο Γιαννίσης, έμεινε ο Γιαννίκης..


Ο Τίγρης προχώρησε σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, επίδειξης δύναμης και αντανακλαστικών για να υπενθυμίσει ποιός κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ..

*** Γιατί μη μου πει κανεις ότι έχει εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις της ομάδα επί των ημερών του Γερμανού.. απλά θέλει να δώσει τέλος σε σενάρια και να στηρίξει τον προπονητή (δηλαδή την επιλογή του), βγάζοντας στη σέντρα όλους τους υπόλοιπους.

*** Το θέμα είναι να ενισχύσει επιτέλους την ομάδα εκεί που πραγματικά έχει δείξει ελλείψεις.. δηλαδή αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά..

*** Στο ματς με τον ΟΦΗ, δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν.. ή το ματς ήταν αβαβά για να βγουν τα λεφτά των χειμερινών μεταγραφών.. ή απλά οι παίχτες που έχουν μαζευτεί – ο καθένας για το λόγο του – δεν γυαλίζει το μάτι τους.. είτε γιατί τόσο μπορούν, είτε γιατί το -8 δεν τους δίνει πλέον κανένα κίνητρο, είτε γιατί είναι δανεικοί.. είτε γιατί ξέρουν ότι θα (τους) φύγουν..

*** Το θέμα είναι ότι όλα τα παραπάνω παράλληλα με την παρωδία Κλάτεμπεργκ ο οποίος παίζει με τη νοημοσύνη μας.. τα τρώει ο κόσμος της ΑΕΚ για πολλοστή φορά..

*** Αντί για ουσιαστικές κινήσεις, βγάζουμε μακέτες του γηπέδου.. ε τότε ας βγάλουν και καμία μακέτα το κύπελλο και το πρωτάθλημα μπας και χαρούμε.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

*** Ο Φαταούλ δεν αντέχει να χάνει ούτε στο GNTM.. παραμονές του τελικού ανανέωσε το συμβόλαιο της κολυμβήτριας Όλγας Ντάλλα για να στρέψει το ενδιαφέρον του στρατού Τσουκαλά.. να ψηφίσει τη Γαβριέλα.. δεν του βγήκε, κρίμα.. του χρόνου ας βάλει στη θέση του Σκουλού τον Αυγενάκη.. ή ας πάρει το παιχνίδι στο Mega..

*** Οι άλλλλοι παίρνουν Μπότο από Μπενφίκα και εμείς Μπότο πίσω από το δανεισμό..

*** Συλλυπητήρια στην οικογένεια του επι χρόνια στρατιώτη της ΠΑΕ Γιαννίση.. κουράγιο και καλές γιορτές σε όλους και καλύτερο 2022!

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Τάνκο τέλος!


Comments are closed.