ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο ιστορικός Κρόνος Αθηνών για τη δολοφονία του Μιχάλη

Published

on

– Έμαθες τι έγινε;
– Όχι, τι; Είμαι διακοπές και δεν ανοίγω καθόλου τηλεόραση.
– Κατέβηκαν, λέει, καμιά 200αρια Κροάτες φασίστες και αφού διέσχισαν οπλισμένοι όλη την Ελλάδα χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, συνάντησαν ομοϊδεάτες τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι, μπήκαν στον ηλεκτρικό και την έπεσαν σε όποιον έβρισκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Σκότωσαν ένα παιδί και τραυμάτισαν πολλούς άλλους.
– Αστυνομία;
– Παρακολουθούσαν διακριτικά, όπως τότε με τον Παύλο, βλέπεις δεν είχαν να αντιμετωπίσουν φοιτητές, συνταξιούχους, πυροσβέστες ή απεργούς, αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί του συστήματος.
Αντίθετα τα ναζιστικά τάγματα εφόδου είναι δημιούργημα δικό του και συμπορεύονται.
– Θέλω να τα παρατήσω. Δε θέλω να έχω σχέση με αυτόν τον χώρο πια.
– Θυμάσαι γιατί ασχοληθήκαμε με τον χώρο; Για να τον αλλάξουμε, για να δείξουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, αυτός του αθλητισμού που ενώνει, που διαμορφώνει υγιείς χαρακτήρες, που πατάει τον ρατσισμό. Έστω και ένα παιδί να “σώσουμε” αξίζει τον κόπο, έτσι δεν μου έλεγες;
– Έχεις δίκιο, θα μείνουμε εδώ μέχρι να φύγουν αυτοί ή εμείς!

Το Δ.Σ. του Κρόνου εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη.
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, απ’ όλους μας…

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement