Ο λαός της ΑΕΚ τιμά την ιστορική μνήμη…

0

Ο κόσμος της ΑΕΚ δε σταματά να μας συγκινεί ποτέ. Όποιος έχει περάσει την πύλη του πολυτεχνείου τέτοιες μέρες ξέρει. Δίπλα στα κόκκινα στεφάνια σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, μαθητικών ομάδων, πολιτικών οργανώσεων και πλήθους άλλων φορέων, ξεχωρίζει και ένα κιτρινόμαυρο.

H Original κάθε χρόνο τιμά την εξέγερση με αυτό το συμβολικό τρόπο που, όμως, για όλους εμάς λέει πολλά. Δείχνει ότι στον πυρήνα της μπόμπας κρύβεται κάτι βαθύτερο από μια απλή οργάνωση οπαδών.

Η ΑΕΚ, όσο κι αν ενοχλεί κάποιους αυτό, είναι συνυφασμένη με τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Τη γέννησε η προσφυγιά και την κρατάνε ζωντανή οι αγώνες του σήμερα. Μιλάμε πάντα για την ΑΕΚ ως ιδέα, ως συλλογικό σώμα, ως ιστορική μνήμη. Η ΑΕΚ ως εταιρεία είμαι δουλειά και ενασχόληση άλλων.

Ξανά, λοιπόν, και φέτος νιώσαμε περήφανοι για τον κόσμο της ομάδας. Όπως περήφανοι νιώσαμε και πριν λίγες μέρες που στο ματς της αντιφασιστικής Μαρσέιγ απέναντι στη Λάτσιο της ακροδεξιάς κερκίδας, υπήρχε από τη μεριά των Μασσαλών ένα πανό της ΑΕΚάρας.

Γιατί η ομάδα αυτή έχει ταυτότητα. Δεν είναι έρμαιο του no politica.

Και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

 

Νικόλας Κολυτάς

 

 


Comments are closed.