Ο “μεταλλαγμένος” Βράνιες…

0

Όλοι ξέρουμε ότι ο Βράνιες εκτός από ένα πολύ καλό και δυναμικό στόπερ, είναι και ένας ιδιόρρυθμος και αρκετά τρελός χαρακτήρας. Αυτό το τελευταίο λειτούργησε θετικά όποτε ο Βράνιες έβγαζε πάθος και ένταση στο γήπεδο και αρνητικά όταν εκδηλωνόταν σε νεύρα και παρορμητισμούς.

Ποιος ξεχνάει τι συνέβη το χειμώνα της χρονιάς που πήραμε το πρωτάθλημα με την αδικαιολόγητη απουσία του, ή τις κόντρες με το Μανόλο ή άλλους συμπαίκτες του. Πολύ περισσότερο ποιος ξεχνάει την εξωγηπεδική ζωή που έκανε ο Βράνιες και τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος μετά από όλα αυτά φαίνεται να έφτασε σε ένα τέλμα επαγγελματικό και προσωπικό με αποκορύφωμα την αποτυχία του να πετύχει στην Άντερλεχτ.

Όλα αυτά μάλλον έχουν προσγειώσει τον Βράνιες. Ο ίδιος δείχνει πολύ πιο σοβαρός και προσηλωμένος στο στόχο του. Στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ δε δίνει δικαιώματα για σχόλια και επιδεκνύει εξαιρετική αυτοσυγκράτηση ακόμη και όταν τον προκαλούν αντίπαλοι παίκτες ή διαιτητές. Ο Βόσνιος φαίνεται πως έχει δεθεί με την ΑΕΚ και τον κόσμο της σε τέτοιο βαθμό που δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει ακόμη και τον εαυτό του για να παραμείνει στην ομάδα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ΑΕΚ και Βράνιες έχουν μια σχέση λατρείας, που ελπίζουμε να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο και τα επόμενα χρόνια…


Comments are closed.