ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΟΓΚΟΥλιθος από τη Νιγηρία;

Άντε να βρεις παίκτη τέτοια εποχή…

Τα ρεπορτάζ σήμερα γράφουν για τον Νιγηριανό διεθνή χαφ Ογκου, που έμεινε ελεύθερος από ομάδα του Ισραήλ. Επιμένουμε ότι παρά τις δυσμενείς συνθήκες (λόγω εποχής…) κάτι καλό μπορεί να βρει η ΑΕΚ. Και πρέπει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι επιπέδου για να μπορέσει να δέσει με τον Σιμόες… Μακάρι να είναι αυτού του επιπέδου ο Ογκού. 31 ετών, αγωνίστηκε για μια πενταετία στη Χάποελ Μπέερ Σεβά και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τηνμ Ένωση.

Είναι διεθνής, εν ενεργεία με την Εθνική Νιγηρίας με την οποία έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο τελευταίο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Ο Ίλια Ίβιτς είναι αυτός που θα κρίνει, αν η περίπτωση του αξίζει για την ΑΕΚ, μιας και ο παίκτης προτάθηκε από τους μάνατζερς του.
Ν.Α.

