ΟΛΟ το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Ποδόσφαιρο Σάλας

0
Κ10 Τα κιτρινόμαυρα παιδιά αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ανεβασμένο, τελευταίες αγωνιστικές, ΠΑΣ Γέρακα σε μια επικίνδυνη έξοδο που αν κερδίσουν ίσως μειώσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άνοιξη Παιανίας που αγωνίζεται στην αήττητη έδρα του Ηνίοχου.
Κ11 Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα της ένωσης, φιλοξενεί τον Παράδεισο (Paradise) που δεν δείχνει ικανός να απειλήσει την πρωτοπόρο.
Κ12 Με τον Φοίβο Νέου Κόσμου, στην έδρα της, συναντιέται η Κ12. Τα κιτρινόμαυρα παιδιά είναι στην έβδομη θέση και θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από τις ομάδες τις εξάδας, μια από αυτές είναι και ο σημερινός της αντίπαλος.
Κ13 Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει ο δικέφαλος, εντός έδρας, σε ένα ντέρμπι μάλλον στα χαρτιά αφού η ομάδα της ΑΕΚ δύσκολα θα κινδυνέψει, οι πράσινοι είναι προτελευταίοι και οι κιτρινόμαυροι στην τρίτη θέση με ένα αγώνα λιγότερο, κυνηγούν τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο.
Κ14 Ντέρμπι τετράδας, η ΑΕΚ στη πέμπτη θέση θα φιλοξενήσει τον τέταρτό Ερμή Ζωγράφου για να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και να ελπίζει τις επόμενες αγωνιστικές να τερματίσει ακόμα ψηλότερα στη κανονική περίοδο.
Κ16 Η ένωση είναι στην προτελευταία θέση και αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ηνίοχο, οι κιτρινόμαυροι με νίκη πλησιάζουν στον ένα βαθμό τους αντιπάλους τους και με ένα αγώνα λιγότερο ελπίζουν στις ψηλότερες θέσεις.
Κ18 Πρώτος αγώνας Playoff, η ΑΕΚ, που τερμάτισε δεύτερη, θα συναντηθεί με τον Εθνικό Παλλήνης, που στη κανονική περίοδο ήταν τρίτος, αυτός είναι ο πρώτος ημιτελικός αγώνας.

 


Comments are closed.