ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολυμπιακό σκάνδαλο… σε βάρος της ΑΕΚ!

0

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΜΟΝΟ εδώ θα το διαβάσετε

… στο και 19 ημέρες! μετά, δεν έγινε, εις βάρος της ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.
Ιστοσελίδα προσκείμενη στον ξυνόγαυρο (gavros.gr), δημοσιοποιεί, 8 Φεβρουαρίου 2020, προαναγγελία μεταγραφής τους.
Κοντά σε Σπέλιτς ο Ολυμπιακός!

“Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση φέρεται να είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.
Όπως όλα δείχνουν ο Νίκολα Σπέλιτς θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Πρόκειται για Κροάτη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Είναι 29 ετών ύψους 1,97 και αγωνιζόταν στην σλοβενική Μάριμπορ.
Έτσι με τη νέα εποχή του Κλιάιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Κροάτης τεχνικός φέρνει και έναν συμπατριώτη του στους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ημερομηνία, 8 Φεβρουαρίου 2020, site με θεματολογία χάντμπολ, (greekhandball.com) μας ενημέρωσε, ότι εστάλησαν τα έγγραφα, στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης (Ο.Χ.Ε), οπότε βάση του δημοσιεύματος και ο αρμόδιος φορέας για την μεταγραφή, είχε γνώση!

Τη Δευτέρα (10/02) ή την Τρίτη (11/02), ο Νίκολα Σπέλιτς έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!!!

“Παράλληλα, κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνηση του Σπέλιτς στους Ερυθρόλευκους έχουν ήδη σταλθεί στην Ομοσπονδία και έτσι ο παίκτης φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του τεχνικού των Πειραιωτών και συμπατριώτη του, Νέναντ Κλιάιτς” γράφει το greekhandball.com
Διαβάστε εδώ

Ως δια μαγείας, 11 ημέρες μετά την σιωπή, όλοι ‘έθαψαν’ το θέμα, μόνο η ιστοσελίδα greekhandball.com σε 4 σειρές γράφει, ότι χάλασε η μεταγραφή του Κροάτη.

“Ως έχει συνεχίζει ο Ολυμπιακός, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, δεν ευδοκίμησε η κίνηση, που έγινε, για τον Νίκολα Σπέλιτς.
Η ιστοσελίδα μας είχε αναφερθεί (θυμηθείτε πατώντας εδώ) στις επαφές των Πειραιωτών με τον 29χρονο Κροάτη αριστερό ίντερ, ωστόσο η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει”.
Διαβάστε εδώ

Τι συνέβη τελικά;
Προσπάθησαν να περάσουν το δελτίο του παίκτη εκπρόθεσμα!
Η αντικατάσταση αλλοδαπών παικτών, έχει ως τελευταία ημέρα την 31/01/2020, βάση της προκήρυξης. Ακολουθεί το έγγραφο ντοκουμέντο, που τους εκθέτει, ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣHANDBALL PREMIER (Α1ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ) ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020
Αριθ. Πρωτ.:17028 Αθήνα, 22/7/2019
ΑΡΘΡΟ 22Ο ΞΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
Στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας επιτρέπεται να αγωνίζονται από κάθε ομάδα έως δυο (2) αλλοδαποί αθλητές υπήκοοι κρατών εκτός Ε.Ε. και απεριόριστος αριθμός αλλοδαπών κοινοτικών αθλητών. Επιτρέπεται η αντικατάσταση ενός αλλοδαπού μη κοινοτικού και ενός κοινοτικού αθλητή μέχρι την 31-1-2020, μόνο γι’ αυτούς που θα έχουν αποκτηθεί έως τη 15-9-2019. Οι αλλοδαποί μη κοινοτικοί αθλητές επιτρέπεται να αντικαθίστανται μόνο με μη κοινοτικούς αθλητές και οι κοινοτικοί αθλητές μόνο με κοινοτικούς αθλητές.

Συγκυρία… υπέρ του Ολυμπιακού ή σκάνδαλο εις βάρος της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ;
Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) και μέλος του Δ.Σ , είναι ο Προδρομίδης Χαράλαμπος, Team Manager του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού!!!

Θ΄ ανεχτούμε πρόσωπα και παιχνίδια σε βάρος της ΑΕΚ ΜΑΣ;

Ενωσίτισσες και Ενωσίτες
Σοβαρότητα και σεβασμός.
Eίναι σαν να λέμε, ότι όλοι εμείς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα δεχόμασταν, ως ειδικό γραμματέα της Ε.Π.Ο και μέλος του Δ.Σ, τον έμμισθο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά ή τον έμμισθο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση!!!
Επιτρέπουμε και προτρέπουμε, αβίαστα και ελεύθερα, την αντιγραφή, επικόλληση.
AEK-LIVE.GR
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ… ΑΛΛΟΙ
O 6μετρος


Comments are closed.