Οποίος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι..

0

Λίγος ο διαιτητής.. ψυχολογικά η ΑΕΚ.. ροντέο το πρωτάθλημα.. πιθανή απώλεια στην Τούμπα ζορίζει πολύ τα πράγματα πλέον..

Η ΑΕΚ έπαιξε το γνωστό επιθετικό της ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε. Αυτό προβλημάτισε τον Αλμέιδα που κατέβασε με διαφορετική φιλοσοφία την ομάδα με τον Παναθηναϊκό. Αποτέλεσμα κουλούρια..

Παίζεις επιθετικά, καλά και χάνεις.. παίζεις προσεκτικά, μέτρια και παίρνεις Χ. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν έχει συνέλθει από το απρόσμενο αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής και έχει ψυχολογικό πρόβλημα.

Σίγουρο είναι επίσης ότι χωρίς Γκαρσία η ομάδα δε μπορεί παρά μόνο με αντιπάλους τύπου ΟΦΗ, Κασσάνδρα κλπ. Αδιανόητη η μη χρησιμοποίηση του Φαν Βέερτ. Παίξαμε 4ο ματς χωρίς σέντερ φορ..

Αυτό το σούπερ φορμάρισμα του Τσούμπερ δεν ξέρω που το έχουν δει.. αλλά ας το εξηγήσει κάποιος.. θυμίζει Ολιβέιρα στο πιο αργό..

Ο φευγάτος έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι Άμραμπατ πρέπει να είχε παίξει over 0,5 κόκκινη ημίχρονο.. Δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά του, όπως και η μη χρησιμοποίηση του Ελίασον στη θέση του. Στην τελική, ο Φερνάντες αποκτήθηκε για του χρόνου;;;

Ευτυχώς που ελέγχει την ΕΠΟ ο Τίγρης και έβαλε πρόεδρο τον πρώην νομικό σύμβουλο του οπλοφόρου Ιβάν.. η διαιτησία στο Χαριλάου και η ασυλία του Ρουμάνου κλεφτοκοτά είναι χαρακτηριστική της «παράγκας Μελισσανίδη».. Λυκοφιλίες..

Με διπλό στην Τούμπα, αλλάζουν πολλά και κυρίως η ψυχολογία.. για να γίνει αυτό θέλει δουλειά και συγκέντρωση τις επόμενες μέρες μέχρι το παιχνίδι.. εκτός αν η ομάδα άρχισε ήδη να ξεφουσκώνει.. όποτε και θα φανούν τα λάθη της μη ενίσχυσης το Δεκέμβρη..

Κούγιας ψαλμός αλληλούια..

Ο ΠαRάσιτος

ΥΓ. Μήτογλου μπράβο αγόρι μου, Ρότα βάλτο αγόρι μου!


Comments are closed.