Όπου θέλετε, όποτε θέλετε θα είμαστε εκεί

0

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η Ριζούπολη ούτε τίποτα. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι η κλάψα. Κι αν φέτος αντικειμενικά έχει μια πολύ καλή ομάδα που μέχρι τώρα είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες στην Ελλάδα, εκείνο που δεν μπορεί να δεχτεί ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Ολυμπιακού είναι ότι η ΑΕΚ δεν είναι πια η ομάδα που θα πάει σαν πρόβατο στην σφαγή.

Δεν θέλει τον τελικό στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός γιατί έχει μικρό αγωνιστικό χώρο. Τι κι αν η ίδια ομάδα το είχε δηλώσει σαν έδρα για τους αγώνες της στο Τσάμπιονς λιγκ.

Ενόχληση υπάρχει στην διοίκηση των Πειραιωτών γιατί είναι η Ριζουπολη πολύ κοντά στην Νέα Φιλαδελφεια. Εντωμεταξύ ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει την Ριζούπολη σαν έδρα περισσότερες φορές από όσες η ΑΕΚ.

Μα είναι δυνατόν να γινεται στην Ριζούπολη και όχι στο Περιστέρι, στην Νέα Σμύρνη, την Νεάπολη ή τον Κορυδαλλο; Αρχικά να πουμε ότι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να έχει εγκατάσταση VAR όποτε αυτόματα μιλάμε μόνο για γήπεδα πρώτης εθνικής. Επιπλέον να πουμε ότι την μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να φύγει από την έδρα του για να παίξει σε αλλά γήπεδα για καιρό, διαλεξε το καλύτερο που υπήρχε. Την Ριζούπολη δηλαδή και δεν μετακόμισε ούτε στο Περιστέρι αλλά ούτε και στην Νέα Σμύρνη.

Μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Καμία έδρα και κανένας διαιτητής δεν είναι το θέμα τους. Το θέμα είναι ότι είναι χεστες να δώσουν έστω κι έναν αγώνα στα ίσα. Ακόμα κι αν έχουν καλύτερη ομάδα. Δεν μπορούν γιατί έμαθαν στην βρωμια και την αβάντα. Σκουζουν για να δημιουργήσουν αίσθημα αδικίας. Το έκαναν και όλη την χρόνια που απαξίωναν το πρωτάθλημα που τελικά κατέκτησαν εκείνοι.

Θα συνηθίσουν. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καταλάβουν ότι η ΑΕΚ δεν θα ξαναγίνει έρμαιο για να δημιουργήσουν καινουρια παράγκα. Αλλωστε την απόφαση για την έδρα δεν την έβγαλε ούτε η ΑΕΚ αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός. Την έβγαλε η διοργανώτρια αρχή.

Κι εμείς όπου θέλετε, όπως θέλετε, όποτε θέλετε. Αυτό που δεν τολμάτε εσείς να πείτε, το λέμε εμείς. Ραντεβού  λοιπόν 26 Ιουλίου στην Ριζούπολη. Μέχρι τότε προσοχή στους δήμους Περαια. Προβλέπεται υπερχείλιση του Κηφισσου από το κλάμα…

By KKRK


Comments are closed.