ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Ξανά για Εγκληματική Οργάνωση Μαρινάκης και άλλοι επτά!

Published

on

H εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε το περιεχόμενο της έκθεσης αναίρεσης του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, κατά του βουλεύματος του Κωνσταντίνου Σταμαδιανιού στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως σας είχε αποκαλύψει από την περασμένη Παρασκευή το SDNA o κ. Boυρλιώτης… πέταξε στα σκουπίδια το βούλευμα για τη «συμμορία» ασκώντας αναίρεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο αποφάνθηκε να μη γίνει κατηγορία για απάτη και εκβίαση κατά των Β.Μαρινάκη, Γ.Σαρρή, Θ.Κουρίδη, Αρ.Σταθόπουλου, Γ.Παπακωνσταντίνου, Ν.Προύντζου, Γ.Δούρου και Θ.Μπριάκου.

Έτσι, λοιπόν, για τους παραπάνω οκτώ κατηγορούμενους επιστρέφουν οι κατηγορίες περί «Εγκληματικής Οργάνωσης»!

Συγκεκριμένα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου εκτιμά ότι το Συμβούλιο Εφετών «υπέπεσε στην πλημμέλεια της έλλειψης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας, καθώς στο αιτιολογικό του βουλεύματος αναφέρεται ότι η ένωση των κατηγορουμένων δεν έχει τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά αυτά της συμμορίας, χωρίς, όμως, η παραδοχή αυτή να θεμελιώνεται επαρκώς».

Παράλληλα ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης διαπιστώνει «έλλειμμά αιτιολογίας και μη παράθεση θεμελιωτικών πραγματικών περιστατικών» για την παραπομπή των υπόλοιπων κατηγορουμένων (Κ.Ιωαννίδης, Γ.Κάμπαξης, Απ.Αμπάρκιολης, Αλ.Δημητρόπουλος, Θ.Γιάχος, Ηλ.Σπάθας, Γ.Αρβανιτίδης, Γ.Λαναρής, Κ.Μπάρμπας, Δ.Αμαραντίδης, Ηλ.Ιωάννου, Αλ.Καλογέρης, Δ.Μάνος, Χ.Παυλίδης, Γ.Σκαθαρούδης, Γκιγιέρμο Πέρεζ, Γ.Σπανός, Γ.Αγγελόπουλος, Σα Πίντο, Γ.Κομπότης).

Πηγή: sdna

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement