ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο Ντέμης στα κιτρινόμαυρα (vid)

Published

on

20-6-1996. Με ένα χρόνο καθυστέρηση, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νικολαΐδη από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ.

 

Ο Ντέμης που δεν φόρεσε τα κιτρινόμαυρα το 1993, όταν ακόμα ήταν παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, κατέληξε στον Απόλλωνα όπου γρήγορα ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το καλοκαίρι του 1995 και ενώ ήταν πολύ κοντά η μετακόμιση του στη Νέα Φιλαδέλφεια, κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις του Αλαμάνου και ο γάμος ΑΕΚ Νικολαϊδης δεν έγινε. Τον επόμενο χρόνο ο Ολυμπιακός του Μπάγεβιτς φέρεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, μάλιστα ο Απόλλωνας είχε συμφωνήσει με την Πειραϊκή ΠΑΕ. Ο Ντέμης άσκησε βέτο, περιφρονώντας τα λεφτά του Κόκκαλη, για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Το σήριαλ κράτησε ένα μήνα και αφού ο Ολυμπιακός είδε και απόειδε απέσυρε το ενδιαφέρον του με έγγραφη ανακοίνωση. Το ίδιο απόγευμα ο Κώστας Αλαμάνος συμφώνησε με τον Τροχανά και ο Νικολαϊδης ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα.

Η μεταγραφή στοίχισε 480 εκατομμύρια δραχμές, τα 180 στον παίκτη και 300 για την “ελαφρά ταξιαρχία” συν δυο παίκτες. Ο ένας ποδοσφαιριστής ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης, έκανε αργότερα καριέρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ανήκε τότε στην ένωση και έπαιζε δανεικός στη Καβάλα.

Το άλλο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Βασίλη Δημητριάδη. Ο τελευταίος ενοχλημένος, γιατί δεν γνώριζε τίποτα, αρνήθηκε να δοθεί ως αντάλλαγμα και δήλωσε πως τελείωσε η καριέρα του στην ΑΕΚ. Λίγες μέρες αργότερα ο “Βασιλομπίλαρος” και ο Τροχανάς τα βρήκαν λέγοντας πως όλα ήταν μια παρεξήγηση. Το γυαλί όμως μεταξύ τους είχε σπάσει ο Δημητριάδης έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 1997, με λίγες συμμετοχές στο κύπελλο,όπου μετακόμισε στον Αρη.

Πάρης Αρωνιάδης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement