ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ Θεός και να ξυπνήσεις διάβολος!!!

Published

on

Έτσι είναι και έτσι πάει… Μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ της Τρίτης όντας Θεός και να ξυπνήσεις την Τετάρτη, διάβολος. Στην περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες όμως, φαίνεται πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθόρισε την μοίρα του. Χωρίς να είμαστε παρόλα αυτά εντελώς σίγουροι γιατί ευτυχώς δεν είμαστε στα ενδότερα της ΑΕΚ παρόλο που το επάγγελμα θα το απαιτούσε (αν ασχολούμασταν καθημερινά με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ).

Γράφει ο Αντρέας Ψάλτης

Ασχολούμαστε όμως γενικά με την ΑΕΚ. Ως οπαδοί της…

Αυτό που κατά κάποιο τρόπο πονάει στην περίπτωση του Βόσνιου είναι η διαφορά μεταξύ του προ ημερών σχολίου του περί… “Ολυμπιακέ είμαι έτοιμος” και το… “σας έγραψα και δεν ήρθα προπόνηση”.

Βέβαια βγήκαν πάρα πολλά προς τα έξω μετά την απόφαση του να μην πάει στα Σπάτα. Ένα από αυτά είναι ότι ζήτησε νέο – υψηλότερο συμβόλαιο και φυσικά τα όσα διαβάζαμε εδώ και λίγες μέρες για την Άντερλεχτ και την θέληση της να τον πάρει.

Ανεξαρτήτου λοιπόν της κατάληξης του όλου θέματος, το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την στιγμή είναι οι πολλοί και ΔΥΣΚΟΛΟΙ αγώνες που έχει να δώσει η ΟΜΑΔΑ και το τονίζουμε αυτό, η ΟΜΑΔΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αν ο Βράνιες αποφάσισε να είναι ανάρχας σε μια δύσκολη περίοδο για μας είναι δικό του θέμα. Από κει και πέρα η ΑΕΚ οφείλει πρωτίστως να προφυλάξει την ομάδα και φυσικά να την ενισχύσει στην συγκεκριμένη θέση. Γιατί κακά τα ψέματα το κενό που αφήνει είναι μεγάλο.

Σε καμία περίπτωση η άμυνα και γενικά η ΑΕΚ δεν εξαρτάται από τον Όγκνιεν. Όγκνιεν κτλ, θα ρθουν χιλιάδες. Οι προτεραιότητες και κυρίως οι στόχοι της ομάδας αυτή την στιγμή είναι άλλοι. Και πρέπει να επιτευχθούν είτε με τον Βόσνιο είτε με τον οποιονδήποτε.

Continue Reading
Advertisement