ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με όνειρα για κάτι καλύτερο…

Published

on

Με το «δεξί» θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται απόψε (19:15) τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Επιμέλεια: Βασίλης Γούσιος

Ο Δικέφαλος με αρκετά νέα πρόσωπα να απαρτίζουν το ρόστερ του, στοχεύει και φέτος ψηλά, στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League, προσπαθώντας πάντα να αποφύγει όσο καλύτερα γίνεται τα λάθη των περασμένων σεζόν που τον κράτησαν μακριά από την πρώτη θέση.

Πρώτο εμπόδιο σε αυτόν τον νέο μαραθώνιο είναι ο σκληροτράχηλος Παναιτωλικός, κόντρα στον οποίο η Ένωση τα βρήκε αρκετά «ζόρικα» στο προηγούμενο πρωτάθλημα, αφού οι Αγρινιώτες απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου στον πρώτο γύρο, ενώ κατόρθωσαν να γευτούν και τη χαρά της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο.

Στα των μεταγραφών, τα «καναρίνια» προέβησαν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο σύνολό τους, φέρνοντας 5 νέα πρόσωπα (Μαρινάκης, Τσέναμο, Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ) στην ομάδα τους και «ανεβάζοντας» άλλα 3 από τις Ακαδημίες (Παρράς, Κουσιάδης, Σταματόπουλος).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Μανόλο Χιμένεθ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπάρκα, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο και Γιακουμάκη αλλά και τους τιμωρημένους Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Χριστοδουλόπουλο.

Αντίθετα, ο προπονητής των κυανοκίτρινων, Μάκης Χάβος, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σταματόπουλου, Βακράκου, Παρρά, Μαλή, Κουσιάδη, Λόπες, Σελεμανί, και Μαρκόφσκι ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των σημερινών φιλοξενουμένων ο μέχρις πρότινος τραυματίας, Μύγας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αθανάσιος Τζήλος με βοηθούς του τους Ιορδάνη Δημητριάδη και Μανώλη Καλφάκη, ενώ 4ος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 19:15 από τα κανάλια της NOVA.

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την πρεμιέρα της ΑΕΚ ζωντανά στο AEK-LIVE RADIO!

Continue Reading
Advertisement