Προσοχή στις μούντζες!!!

0

Ακούστε λοιπόν ένα παραμύθι…

Ασχολείσαι με μια ομάδα… Βόλεϊ π.χ.

Παίρνεις κάποιες επιχορηγήσεις από την Ομοσπονδία για να μπορείς να κινηθείς… Αγοράζεις παίκτες για να “στελεχώσεις” την ομάδα. Δεν σε πολυενδιαφέρει η ποιότητα τους, αλλού είναι το ζουμί.

Παίρνεις λοιπόν τον Φίτσουλα με 1 εκατομμύριο. Δηλώνεις (και χρεώνεις) ότι κόστισε στην ομάδα 5 μύρια. Πάμε παρακάτω… Ο Φίτσουλας παίζει κανονικά, αλλά δεν πληρώνεται… Ούτε το ένα μύριο που του αναλογεί (τυχαίοι εντελώς οι αριθμοί). Στα μέσα της σεζόν κάνει κίνηση ο παίκτης για να βρει το δίκιο του και να πάρει τα χρήματα του… Εσύ με δεδομένο ότι όλοι σχεδόν έχουν κάνει προσφυγή, ψάχνεις για νέους Φίτσουλες, κάνεις 1-2 μεταγραφές ξανά (υπερκοστολογημένες πάντα) και βγάζεις κουτσά στραβά τη σεζόν.

Χρήματα είχες λαβείν από την αρχή από το 10% που σου αναλογεί από την ΠΑΕ και το οποίο είναι νόμος να πηγαίνει αμέσως στα μεγάλα τμήματα (Βόλεϊ και Χάντμπολ για παράδειγμα…)

Στη χειρότερη μετά από χρόνια θα εκδικαστεί το ένα μύριο στον Φίτσουλα (σιγά μην είσαι εσύ μέχρι τότε στην ομάδα). Μένουν γκανιότα… όχι μόνο… τα τέσσερα της διαφοράς από το 1 που στοίχισε μέχρι τα 5 που τον δήλωσες, αλλά ολάκερο το ποσό γιατί δεν έχει πάρει μια και ο φουκαράς ο Φίτσουλας!

Τελειώνει η σεζόν η ομάδα παραπαίει, μπορεί και να έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά (το έχουμε ζήσει και αυτό…), εσύ όμως ο παράγοντας την έχεις κάνει ταράτσα… Για βάλτε τα κάτω και κάντε τα μαθηματικά σας…

Σημείωση: Το κείμενο ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά γεγονότα και πραγματικά πρόσωπα. Είναι προϊόν φαντασίας

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.