Πρωτοβουλία της uefa λόγω του ορισμού της έδρας του τελικού…

0

Σε πανικό φαίνεται να βρίσκεται η uefa με αφορμή τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τον ορισμό του τελικού κυπέλλου στο γήπεδο της Ριζούπολης την Κυριακή 26/7, φαίνεται πως η uefa λαμβάνει σοβαρά υπ΄όψιν της όσα ο Ολυμπιακός καταγγέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEKLIVE και μετά την παρακολούθηση του χτεσινού ρεπορτάζ του mega, οι άνθρωποι της uefa είναι πολύ προβληματισμένοι. Ήδη από χτες ψάχνουν γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό με την Γουλβς  με μοναδική προυπόθεση να μην έχει γάτες…

Είναι εκπληκτική αφορμή να καταλάβουμε πως λειτουργεί το παιχνίδι της ενημέρωσης. Ανάλογα με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, προκύπτει και το κατά παραγγελία ρεπορτάζ. Κάπως έτσι παρουσιάζονται και ειδήσεις που αφορούν την ζωή μας περισσότερο από την έδρα του τελικού.

Το μεγάλο κανάλι ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού δεν βλέπει ως πρόβλημα τα συνεχή διακαστήρια για στημένα, τις ντόπες στον αθλητισμό, την βία, τον ρατσισμό, τους ένοπλους εισβολείς, την πολυιδιοκτησία και τις θυγατρικές ομάδες, αλλά προβληματίζεται για τις γάτες γύρω από την Ριζούπολη. Κάπως έτσι και σήμερα περνάει ο νόμος για τις πορείες που απαγορεύει σχεδόν το δικαίωμα στην διαδήλωση. Δεν είναι πρόβλημα οι αιτίες που βγάζουν τον κόσμο στον δρόμο αλλά τα στημένα επεισόδια που προβάλουν τα χρηματοδοτούμενα ρεπορτάζ.

Δικαίωμα του καθενός να παρακολουθεί την είδηση από όποια σκοπιά θέλει, αλλά παραμένει και δικό μας δικαίωμα να κρίνουμε και να χαρίζουμε απλόχερα την χλεύη μας σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις…

Μακρυά από γάτες και κυρίως από παντώς είδους “γάτους”…


Comments are closed.