“Θα χάνουν από τη Δεκελείας” στο νέο γήπεδο;

0

Είναι τόσο μεγάλη η κάψα των ΑΕΚτζήδων να ξαναδούν την ομάδα στην ιστορική της έδρα, που συχνά αναφέρουν τη φράση-κλισέ “θα χάνουν από τη Δεκελείας οι αντίπαλοι”! Οτι θα χάνουν στο κάστρο μας είναι δεδομένο, όμως θα χάνουν από τη Δεκελείας;

Όπως είναι σχεδιασμένη η υπογειοποίηση, οι αποστολές των ομάδων θα κατευθύνονται προς το γήπεδο από την πλευρά της Νέας Ιωνίας. Τα πούλμαν των ομάδων θα διασχίζουν την προσφυγομάνα Ν. Ιωνία και μέσω της υπογειοποιημένης Πατριάρχου Κωνσταντίνου θα εισέρχονται στο υπόγειο πάρκινγκ του νέου μας γηπέδου.

Η αποχώρηση των ομάδων θα γίνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Διαμέσου της Νέας Φιλαδέλφειας θα βγαίνουν στην Εθνική Οδό.

Ο μικρός κλάδος της υπογειοποίησης, η είσοδος-έξοδος του οποίου θα είναι στη Χρυσοστόμου Σμύρνης δίπλα στην εκκλησία και θα κατεβαίνει σε επίπεδο χαμηλότερο από την υπογειοποιημένη οδό Φωκών, θα εξυπηρετεί μόνο ΙΧ. Τα μεγάλα οχήματα, όπως τα πούλμαν των ομάδων, θα χρησιμοποιούν μόνο την είσοδο-έξοδο της υπογειοποιημένης Φωκών.

Επομένως το σλόγκαν “θα χάνουν από τη Δεκελείας” των οπαδών της ΑΕΚ αναφερόμενοι στις αντίπαλες ομάδες, μάλλον θα μετατραπεί στο “θα χάνουν από τη Νέα Ιωνία”!

Χάρης Αναστασιάδης


Comments are closed.