ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Ρόμπα ξεκούμπωτη… η ΕΡΤ – Διέκοψαν το πρόγραμμα για να μεταδώσουν ανακοίνωση οπαδών του ΠΑΟΚ!

Published

on

Το απόλυτο ρεζιλίκι για την ΕΡΤ 3. Η Δημόσια Τηλεόραση… αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα της για να μεταδώσει μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα διακόπτοντας την κανονική ροή του προγράμματος, έπεσε και σήμα έκτακτης επικαιρότητας!

Η διοίκηση της ΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα όσα συνέβησαν χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εξωφρενικό! Απλά μιλάει για οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Να η ανακοίνωση της ΕΡΤ που καταδικάζει τα γεγονότα και μιλάει για αντιδημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς ωστόσο να μπαίνει στη διαδικασία να πει από ποιους προκλήθηκε το συμβάν…

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν“.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement