Σκουλίδας: «Ήμασταν κλάσεις ανώτεροι για την 3η θέση, πετυχημένη η χρονιά»

0

Ο Διονύσης Σκουλίδας παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για τις δύο χρονιές που βρίσκεται στην ομάδα της Α.Ε.Κ

Αποτέλεσμα εικόνας για Διονύσης σκουλίδας αεκ

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην «Ώρα» ο Διονύσης Σκουλίδας:

Για την φετινή σεζόν του «δικέφαλου»: «Εγώ πιστεύω πως ήταν μια αρκετά πετυχημένη σεζόν , τουλάχιστον σε σχέση με την προηγούμενη. Διότι ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και σε Ευρώπη και σε Ελλάδα και στην διάρκεια των play offs. To να πετύχεις μια νίκη και πόσο μάλλον να ανταγωνιστείς τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για την συνέχεια. Αυτό μας έκανε ακόμη πιο δυνατούς ώστε να μπούμε στην σειρά με τον Άρη, χωρίς όμως να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πιστεύω ήμασταν κλάσεις ανώτεροι, για μένα είχαμε κατακτήσει την τρίτη θέση εδώ και καιρό. Όποτε θεωρώ ότι ήταν μια αρκετά πετυχημένη χρόνια, με εξαίρεση κάποιες άτυχες στιγμές όπου κάθε ομάδα κάνει καμπύλη στην απόδοσή της».

Για την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ: «Πιστεύω ήταν μια αρκετά γεμάτη χρονιά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο, ότι δεν έχω παίξει, γιατί για πρώτη μου χρονιά στην Α1 είχα κάποιο χρόνο συμμετοχής. Πολύ γεμάτη και καλή εμπειρία για μένα αυτή. Έμαθα καινούργια πράγματα, έμαθα πως είναι να σαι επαγγελματίας σε μεγαλύτερο επίπεδο από αυτό που ήμουν πέρσι. Έμαθα τι πρέπει να θυσιάσω ώστε να γίνω καλύτερος και να κερδίσω μια σταθερή θέση στο ρόστερ για να μπορώ να βοηθήσω και να θεωρούμαι μέλος της ομάδας, που έχει κάτι να δώσει ώστε να φτάσει η ΑΕΚ στον στόχο της».

Για το αν θα του λείψει κάποιος από όσους φύγουν από την ομάδα: «Δεν νομίζω ότι θα μου λείψει κάποιος περισσότερο, διότι ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες και καλά παιδιά. Περνάγαμε όλοι καλά μαζί. Συνεπώς όλη αυτή η παρέα των ξένων, γιατί με τους Έλληνες υπήρχε ένας τρόπος επικοινωνίας, θα μου λείψει, όποιοι φύγουνε».

Για το αν μπορεί να βρεθεί στο άμεσο μέλλον η ΑΕΚ στους τελικούς του πρωταθλήματος: «Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ότι αν βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω και χτίσουμε μια καλή βάση παικτών στην ομάδα, πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει. Η ΑΕΚ έχει τα φόντα έχει την ιστορία. Πρέπει απλά να είμαστε δυνατοί να θυσιάσουμε τον εαυτό μας για την ομάδα ώστε να φτάσει η ΑΕΚ στον στόχο που μπορεί να τον πετύχει. Μπορεί να μην γίνει του χρόνου αλλά αν υπάρχει μια βάση τότε μέσα σε τρία χρόνια Για μενα δεν έχει τελειώσει κάτι που βγήκαμε τρίτοι. Θα μπορούσαμε να μπούμε στον μεγάλο τελικό, φάνηκε αυτό. Με υπομονή σταθερή δουλειά και καλή βάση σίγουρα μπορεί να φτάσει στον τελικό και να βγει πρώτη».


Comments are closed.