Σταματήστε να λερώνετε την ιστορία της ΑΕΚ

0

Ήταν λίγος καιρός πριν που το aeklive τάραξε τα ήσυχα νερά της λίμνης ΑΕΚ με το ρεπορτάζ του για ένα τμήμα της ΑΕΚ που η διοίκηση ετοίμαζε νέο κάζο με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα (διαβάστε ΕΔΩ).

Δυστυχώς η πληροφορία μας ήταν 100% έγκυρη. Οι φωστήρες που διοικούν την ΑΕΚ σαν το μαγαζάκι της γιαγιάς τους, είχαν αποφασίσει άλλο ένα τμήμα της ομάδας να μην κατέβει μετά το αντρικό βόλει. Φαίνεται πως με την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, κινήθηκαν κάποιες διαδικασίες που έστησαν την ομάδα ίσα ίσα για να δώσει η διοίκηση το non paper στα μέσα που της κάνουν αβάντα για να μπορεί να ξεφτιλίζει της ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας του πλανήτη.

Χτες η ομάδα θα αγωνιζόταν στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος. Αντί αυτού ήττα στα χαρτιά με 20-0 γιατί η ΑΕΚ δεν είχε εκδώσει τις κάρτες υγείας των αθλητών. Δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς οι “πολέμιοι” όπως μας βάφτισαν οι αυλικοί της διοίκησης Αλεξίου. Το λένε και οι αθλητές στο βίντεο.

Η διοίκηση της ντροπής κατάφερε να κρύψει την ξεφτίλα πίσω από τα καπνογόνα των Ενωσιτών. Καμιά ανακοίνωση από την επίσημη ΑΕΚ και πουθενά γραμμένο από τα “επαγγελματικά” κιτρινόμαυρα μέσα.

Δεν είμαστε περισσότερο ΑΕΚ από κανέναν εδώ στο aeklive, αλλά σίγουρα είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ περισσότερο από όλους αυτούς που η τύχη τους έκανε να την διοικούν. Δεν ρωτάμε αν ντρέπεστε γιατί η αξιοπρέπεια και η ντροπή είναι άγνωστα σε εσάς, ρωτάμε μόνο που το πάτε το έργο; Φίλοι της ΑΕΚ ως πότε θα ανέχεστε τις κηλίδες στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας που γέννησε η προσφυγιά;

Υ.Γ. Αφού εκεί στην διοίκηση διαβάζετε aeklive και προσεγγίσατε τους σωστούς ανθρώπους για το γυναικείο βόλει, γιατί δεν ακούσατε ποτέ τι σας είπαν; Έχετε στο μυαλό σας να τους απαξιώσετε αργότερα αλλά δεν ξέρατε ότι εν καιρώ όλα βγαίνουν στο φως…


Comments are closed.