Sτέγκεμεν Oύτε Sιδηρόπουλους

0

Μην τολμήσετε, ΚΕΔικτάτορες, να διορίσετε για διαιτητές, στο ΑΕΚ με το Ιβανιστάν!

• ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΦΟΥΣΕΚ-ΠΕΡΕΪΡΑ- ΧΟΥΜΠΕΛ; ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ , ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΣΑΣ VARΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ…
• Κε Δημήτρη Μελισσανίδη, μη ξαναπάμε κι αυτή την Κυριακή ως «πρόβατα επί σφαγή» , όπως σε όλα τα ματς με το Μπαόκ, κατά την τελευταία τριετία και προπάντων υπό την αισχρή διαιτητική «γερμανική κατοχή» στον κυπελικό τελικό της 8ης Μαίου 2019!

@@@ ΠΑΡΑΜΟΝΗ του ορισμού , από την ξενοφερμένη ΚΕΔικτατορία- υπό την οποία ασφυκτιούν η ΑΕΚ και όποια άλλη από τις ελάχιστες πια μη παραρτηματοποιημένες στην Τούμπα και στο Φάληρο ΠΑΕ- των διαιτητικών ανδρείκελων ( επιλογής των Φούσεκ- Περέϊρα- Χούμπελ), για το κυριακάτικο ματς στο οακά. Γι΄αυτό απευθυνόμαστε στον «κιτρινόμαυρο» ηγέτη.

@@@ Στέλνουμε μήνυμα-σήμα κινδύνου, προς τον κ.Δημήτρη Μελισσανίδη! Και με την εμπειρία, που όλοι μας έχουμε αποκτήσει, του ζητάμε, μέσω του SOS, να μη δεχτεί τουλάχιστο και οπωσδήποτε Γερμανούς ή «Σιδηρόπουλους» !

@@@ Με όλη την δύναμη της φωνής του αυθεντικού , ανεξάρτητου, ατρόμητου «ΑΕΚ Live» (που είναι περήφανο γιατί το επισκέπτονται «Ενωσίτες» του αποδεδειγμένου μεγαλείου και της «κιτρινόμαυρης» πίστης ενός «Sports Triunfo» κι ενός Θανάση «Μόργκαν»- των επικών «Πειρατών του Ονείρου» ) προτρέπει τον «Αγια-Σοφιανό» Πόντιο να απαιτήσει:
– ΟΧΙ σε άλλους Sτέγκεμεν Oύτε Sιδηρόπουλους στην από πολλές πλευρές κρίσημη μάχη της ΑΕΚ, κατά του μυριοευνοούμενου , τουλάχιστο κατά την τελευταία τριετία, ποδοσφαιρικού μορφώματος του Ιβανιστάν!

@@@ Κύριε πρόεδρε, τρίξατε τα δόντια και σφίχτε της γροθιά σας – όπως και με αυτά από τα χαρακτηριστικά σας καταξιωθήκατε εντός κι εκτός των ποδοσφαρισκών μας συνόρων- προς τους αδίστακτους Πέτερ Φούσεκ- Μέλο Περέϊρα- Χέμπερτ Χούμπελ. Αυτούς τους ξενοφερμένους (από Τσεχία, Πορτογαλία, Αυστρία) «μνημονιακούς» , απεσταλμένους των συστημικών ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, που ηγούνται της ΚΕΔιδακτορίας. Ξεμπροστιάστέ τους, πως τους έχουμε μάθει απ΄έξω κι ανακατωτά στα όσα διαβολικά μεθοδεύουν κάτω από το τραπέζι και προπάντων πίσω από την πλάτη του κεντρικού στόχου τους- της ΑΕΚ! Να τους κράξετε δημόσια, πως τους…VARεθήκαμε πιά, μετά από τα όσα κάνουν για να υπηρετούν τους δύο , που αλώνουν τους πάντες και τα πάντα , τους «ασπρόμαυρους» και τους «ερυθρόλευκους»!

@@@ Το πετσί του κορμιού του μοναδικού Βυζαντινοφτιαγμένου 95χρονου Δικέφαλου Αετού δεν αντέχει άλλους «Καφόγλου», άλλους «Σιδηρόπουλους». Ούτε κι άλλους «Γερμανούς κατακτητές», που με «τανκ» το VAR έλιωσαν , κάτω από τις ερπύστριες τους, την ΑΕΚ ! Κι επειδή διέπραξαν το τέλιο έγκλημα, αλλοιώνοντας στα μυστικό (σαν Γκεστάπο…) την τελική σύνθεση τους, καταργώντας και το άρθρο των Κανονισμών, περί….πέναλτι (προκειμένου να χρίσουν «και κυπελούχο» το «Ροστοφρικιό» του Σαββιδέϊκου) οι ΚΕΔικτάτορες απέσπασαν ένα από αυτούς (τον Sacha Stegeman) και τον γύρισαν στον τόπο του εγκλήματος τους (= στο οακά, για το παό-οσφπ 1-1).

@@@ Οι αδίστακοι, οι αχρείοι πολέμιοι της ΑΕΚ μη διανοηθούν κι ανακοινώσουν, αυτή την Τετάρτη, για την κυριακάτικη αμαρουσιώτικη μονομαχία, ξανά Γερμανούς – από την κεντρική φωλιά των υποτακτικών τους. Φυσικά ούτε Τσέχους (λόγω Φούσεκ), ούτε Πορτογάλους (λόγω Περέϊρα και του συμπατριώτη του μπαοκτζή τεχνικού διευθυντή), ούτε Αυστρακούς (λόγω Χούμπελ), ούτε Δανούς (λόγω ΄Αντερσεν, πρώην ενεργού υφιστάμενου των Γκιόργκι, Κυριάκου, Μακογκαγκάτση, Μαλαμοτεβεκάλη και σία). Ούτε …Ρουμάνους (λόγω του αρχιδιαιτητή Βασσάρα και του θανατηφόρου διδύμου Μιρτσέα- Ραζβάν Λουτσέσκου)

@@@Με τόσα «όχι» ποιές χώρες απέμειναν; Η απάντηση: «σχεδόν καμία» , για να μη μπούμε σε λεπτομέρειες και «ξεβρακώσουμε» Ομοσπονδίες- υπηρέτριες του υιού του Σάββα – του κατραμοκαρβουνομάλλη Θόδωρου αφενός και «συναδέλφους» των Κύρου Βασσάρα , Γιώργου Μπίκα, Τάσου Σιδηρόπουλου (και βάλε…) αφετέρου.

@@@ ΠΡΑΓΜΑΤΙ εγκλωβισμένη από όλα τα σημεία, από κάθε πλευρά, η ΑΕΚ. ΄Ερμαιο της και διαιτητικά πολυπλόκαμης ευρωπαϊκής «Μαφίας»! ΄Ομως, τουλάχιστο ας βροντοφωνάξει το “S.O.S.” , που προτείνουμε στον Ποντιογενή ηγέτη της, για να μη πιαστεί πάλι στον ύπνο. Και για να μη την χρησιμοποιήσουν ξανά-και ξανά (= ειδικότερα και κυρίως με τον Ιβανομπαόκ) ως «πρόβατο επί σφαγή», στο θεωρητικά «δικό της μαντρί», το οακαταραμένο γήπεδο!

@@@ Επίλογος; Δεχόμαστε ως ορθή την πολύ πιθανή επισήμανση, που θέλετε να μας κάνετε. ΄Οτι και ο Θεόδωρος Καρυπίδης «ξελαρυγκιάστηκε» , κατά του Σιδηρόπουλου, πρίν από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, όμως οι ΚΕΔικτάτορες «τον έγραψαν» (= στα παλιά παπούτσια τους ή εκεί, που δεν πιάνει μελάνι…) . Μάταιος ο κόπος του ηγέτη του ΄Αρη. Ο διορισμός του μπαοκτζή Τάσου παρέμεινε και ο «νεο-Κύρος Βασσάρας» επιδόθηκε στο …Ιβανάρεστο έργο του, αποβάλλοντας (στο 71΄) με ανύπακτη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον 29χρονο Βραζιλιάνο, Λούκας Σάσα, και παρατείνοντας το β΄ημίχρονο ως …πολύ κοντά στα μεσάνυχτα, προκειμένου το μπαόκι να μπορέσει την ισοφάριση σε 2-2…


– Επομένως, νομίζετε πως θα είναι δώρο-άδωρον, αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης βαδίσει στ΄αχνάρια του Αρειανού συναδέλφου του; Μωρέ, ας γριλίσει ο «Τίγρης», ας τους δείξει και τα «χαλύβδινα νύχια του»! Κι εκείνοι ας αγνοήσουν, κατά την μόνιμη συνήθεια τους και με τις διασυρτικές μεθοδεύσεις τους, «την φωνή βοώντος εν τη ερήμω» ή για την πλήρη ακρίβεια: «την κραυγή- ιαχή του δικεφαλίσιου αετού εις το χαώδες κι αμαρτωλό ελληνικό ποδόσφαιρο»! Νέλημα τους διαχρονικό να διατηρήσουν το …ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ η μαρτυρική «΄Ενωση».
– -Αλλά πού θα πάνε όλοι αυτοί; Εκτός αν έχουν φροντίσει να εξαφανιστούν , κάτω από Γρανιτσομαζεμμένα μπάζα του γκρεμισμένου «Νίκος Γκούμας» (= ενθύμιο, μαζί με τα σκουπίδια ενός μιαρού- μισαλέου πρώην δημάρχου)…΄Η καλύτερα για μας:«Να έχουν πάει στον διάολο και να έχουν γίνει παρανάλωμα στο πυρ το εξώτερον»! Πότε αυτά; ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.